Hayret gercekden hayret.
Bir mesaj üstünde soruyorsun nasil düzeltirim.sana cevap veriliyor sen yine peki nasil düzeltirim diyorsun.
sitem hacklendi
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
internet explorer ınternet seçenekleri sekmesinden, tanımlama bilgisini sil demeniz yeterli.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bide yeni hesap açtığım zaman Bu Ip adresiyle zaten bir kayıt yapıldı. Güvenlik sebepleri nedeniyle aynı IP adresiyle yalnızca bir kayıt işlemi yapabilirsiniz. diyor acaba ben içeri girdimde bir sorundan dolayı ben içerde görünüyorum ama içeri giremiyormuyum.
ya çok özür dilerim durmadan mesaj kirliliği yapıyorum ama şimdi ablamın kullanıcı adıyla felan girmeye çalışıyorum sayfa görüntülenemiyor ama yenile dediğimde portala giriş yapıyorum ve ablamın kullanıcı adı içerde görünüyor ama ben dışarda görünüyorum acaba login dosyasında sorunmu var acaba siz sizinkini yollasanız da denesem durmadan dert dert dert sıkıldınız biliyorum ama beceriksizim
ya çok özür dilerim durmadan mesaj kirliliği yapıyorum ama şimdi ablamın kullanıcı adıyla felan girmeye çalışıyorum sayfa görüntülenemiyor ama yenile dediğimde portala giriş yapıyorum ve ablamın kullanıcı adı içerde görünüyor ama ben dışarda görünüyorum acaba login dosyasında sorunmu var acaba siz sizinkini yollasanız da denesem durmadan dert dert dert sıkıldınız biliyorum ama beceriksizim
modemi kapatıp açıp cookileri temizleyin.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
denedim sayfa görüntülenemiyor diyor sayfayı yenile diyorum sonra portal anasayfasına girince içeride olanlarda kullanıcı adım görünüyor ama ben dışarıda oluyorum
bak bide forumda ki mesajlardan birne giriyorum cevap yaz diyince sayfa değşik bir sayfa görüntülenemiyor sayfasına gidiyor http 404 found hatası
bak bide forumda ki mesajlardan birne giriyorum cevap yaz diyince sayfa değşik bir sayfa görüntülenemiyor sayfasına gidiyor http 404 found hatası
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir