modlar

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
miracmert
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

modlar

Mesaj gönderen miracmert »

arkadaşlar ya bu modları nasıl yükliyecem siteme?bi tek veritabanını yedekleyebiliyorum :( yardım lütfen :(
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mehmett »

mod kurulum makalesini okuyun gerekli bilgi orada var ayrıca modlarla ilgili soru ve sorunlarınız için mod bölümü var orayı kullanın

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=108
miracmert
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ya ben onu okudum zaten de hiçbişey anlamadım ki....
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Gayet açık bir şekilde anlatılmış.. Buna rağmen sorunlarınız varsa eklemek istediğiniz modu yazın yardımcı olmaya çalışalım ama oradan da anlayamayadıysanız bilmiyorum zor olacak gibi..
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
miracmert
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ya yok ben sorunumu anlatamamışım, ben onları anladım da benim istediğim o değil.Bana db_bilmemne bilmemne klasörü diyor ama öyle bir klasör de indirdiğim zipin içinde yok....Bunun nasıl olacağını sormak istemiştim aslında...
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

1-db_update veritabanınızı o mod için tekrar güncelleyen dosyadır.. Böyle bir dosya verilmişse ana dizine atıp çalıştırın..

Ya da;

2-Eğer öyle bir dosya yoksa modun install.txt dosyasında SQL adlı bir komut olur..Bu komutları kopyalayın ve phpmyadmin giriş yapın soldan veritabanınızı seçin sonra üst menüden sorgu kısmını tıklayın.. oradaki kutucuğa yapıştırın...

Ya da;

3-İlk iki seçenekte başarılı olamadıysanız, http://www.phpbbstyles.com/sql.php adlı sayfaya gidin ve oraya SQL komutunun altındaki verileri yapıştırın.. Generate php code butonuna tıklayın sizden sql.php adlı bir dosyayı indirmenizi isteyecek..

Bu dosya indirin ve ana dizine atıp çalıştırın..Sonra silin..

Mod için sql sorguları kesinlikle yapılmıştır..
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
miracmert
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

eklemek istediğiniz modu yazın demişsiniz, ben Color Group'u eklemek istiyorum ama beceremedim bir türlü...
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Ücretsiz, hazır kurulu forum hizmeti veren sitelerden alınan forumların FTP, phpMyAdmin v.b. desteği olmadığı için MOD EKLEYEMEZSİNİZ! Daha önce yüzlerce kez belirtildi forumlarda.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
ahmet64
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ahmet64 »

ESQARE yazdı:Ücretsiz, hazır kurulu forum hizmeti veren sitelerden alınan forumların FTP, phpMyAdmin v.b. desteği olmadığı için MOD EKLEYEMEZSİNİZ! Daha önce yüzlerce kez belirtildi forumlarda.
peki bişi sorcam kayyodan alınan veritabanı ile siteye mod ekleyemezmiyiz???
WwW.FoRuMDoLu.CoM TüRkiYeNiN En DoLU FoRuMu!!!
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

eklenir....
miracmert
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ESQARE yazdı:Ücretsiz, hazır kurulu forum hizmeti veren sitelerden alınan forumların FTP, phpMyAdmin v.b. desteği olmadığı için MOD EKLEYEMEZSİNİZ! Daha önce yüzlerce kez belirtildi forumlarda.
1.si sinirlenmene gerek yok
2.si ben ekleyebiliyorum bende phpbb3 den açılmış ve iphorum dan açılmış forumlarım var gayetde rahat ekleniyor yani ama ben nasıl mod ekleneceğini anlamadığım için ve anlayamadığım için nasıl mod ekleyeceğimi BİLMİYORUM.Ve ben bunu gayet doğal görüyorum çünkü yaşım küçük ben buna bağlıyorum bunu...
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

hazır forumlara mod eklenmez.kodlar yardımıyla bagzı özellikler eklendigi dogrudur ama bunlar mod degildir.mesela rep modunu ekleyemezsiniz.ftp destegi olmadıgı için ftp den atmanız gereken dosyaları atamayacagınız için eklenmez.modlar 5-10 satır koddan oluşmuyor.sitenizdeki dosyalarda degişiklikler yapmanız gerekir...
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

miracmert yazdı:
1.si sinirlenmene gerek yok
2.si ben ekleyebiliyorum bende phpbb3 den açılmış ve iphorum dan açılmış forumlarım var gayetde rahat ekleniyor yani ama ben nasıl mod ekleneceğini anlamadığım için ve anlayamadığım için nasıl mod ekleyeceğimi BİLMİYORUM.Ve ben bunu gayet doğal görüyorum çünkü yaşım küçük ben buna bağlıyorum bunu...
Dediğimi okumamışsınız hala ısrar ediyorsunuz ekleniyor diye. phpbb3, iphorum gibi hazır forum servisi sağlayan sitelerde FTP ve SQL erişim desteği yoktur, o yüzden MOD ekleyemezsiniz. Eğer ekleyebilseydiniz zaten "MOD nasıl ekleyecem" şeklinde bir soru sormazdınız, yaşınızın küçüklüğü ile hiç bir ilgisi yok. phpBB'nin ne olduğu konusunda bir bilginiz var ki bu soruyu soruyorsunuz. Fakat arama yapmadığınız ve forumları kontrol etmeye üşendiğiniz için bu tarz tepkiyle karşılaşırsınız. Daha önce forumlarda defalarca verildi, söylendi, yazıldı. Her gün aynı sorulara cevap veriyoruz Arama fonksiyonu olduğu halde.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 8 misafir