phpbb_config hatası

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
blizzard
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpbb_config hatası

Mesaj gönderen blizzard »

Arkadaşlar ben bir mod yüklerken phpbb_config tablosu üzerinde bir SQL kodu çalışmam gerekti ve kodu çalıştırırken bir sorunla karşılaştım. Düzelteyim derken tabloyu tamamen bozdum tabloyu eski haline nasıl getirebileceğmi bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen megaplatform »

elinde database yedeğin varsa sadece config tablosunu sil ve elindeki database içinden config kısmını tekrar sorgula
Kullanıcı avatarı
blizzard
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

megaplatform yazdı:elinde database yedeğin varsa sadece config tablosunu sil ve elindeki database içinden config kısmını tekrar sorgula
Sorun o zaten elimde yedeği yok. Başka bir yolu yok mu ?
DaNiMaRKaLI
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DaNiMaRKaLI »

Sanirim yok nasil olurki elinde db yedekleri olmadan mysql da oynama yaparsin her yerde herkesin dedigi sey bir sey yapacaksan eger backup(yedek) lari alin
Kullanıcı avatarı
blizzard
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

DaNiMaRKaLI yazdı:Sanirim yok nasil olurki elinde db yedekleri olmadan mysql da oynama yaparsin her yerde herkesin dedigi sey bir sey yapacaksan eger backup(yedek) lari alin
Yardım almak için yazdım mesajı öğüt almak için değil :evil:
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Çıkışın hiç doğru değil... Arkadaşlar yadımcı olmak yol gösteriyorlar öğüt vermiyorlar,

Elinde yedek yoksa aynen geri getiremezsin, ama bir phpbb kurup onun config tablosunu geri yükleyip eklediğin modlar varsa o modların sorgularını yaparak düzeltebilirsin.
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz..

Neyse normal bir phpbb kur sonra phpmyadmin'e bağlan ve oradan sadece phpbb_config tablosunun yapı ve veri olarak yedeğini al..

Daha sonra bu yedek dosyasının içinden çıkan sorguları phpmyadmin'den sql sorguları bölümüne okut..

Daha sonra eklediğin modların sql sorgularını incele ve INSERT INTO 'phpbb_config... ya da ALTER TABLE 'phpbb_config... gibi olan tüm sorguları phpmyadminden okut..Zahmetli olacaktır ama olacaktır..

NoT: Bunun zahmetini gördükten sonra bir daha yedek alırsınız. Öğüt değil bu ( :D )
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
Kullanıcı avatarı
blizzard
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

HaYaL-eT yazdı:Hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz..

Neyse normal bir phpbb kur sonra phpmyadmin'e bağlan ve oradan sadece phpbb_config tablosunun yapı ve veri olarak yedeğini al..

Daha sonra bu yedek dosyasının içinden çıkan sorguları phpmyadmin'den sql sorguları bölümüne okut..

Daha sonra eklediğin modların sql sorgularını incele ve INSERT INTO 'phpbb_config... ya da ALTER TABLE 'phpbb_config... gibi olan tüm sorguları phpmyadminden okut..Zahmetli olacaktır ama olacaktır..

NoT: Bunun zahmetini gördükten sonra bir daha yedek alırsınız. Öğüt değil bu ( :D )
Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler... Ama yanlış yönlendirmeler sonucu forumu tamamaen silmiş bulunuyorum... :(
(Not:arkadaşa çıkışımın sebebi hiçbir yardım amacı olmadan boş konuşmasıydı. Sizin gibi belirtseydi bu durumu daha hoş olurdu en azından siz yardım etmeye çalıştınız :) )
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir