Hostun SMTP destegi yoksa PHPBB kullanamayacakmiyiz?

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Flatline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Hostun SMTP destegi yoksa PHPBB kullanamayacakmiyiz?

Mesaj gönderen Flatline »

Kod: Tümünü seç

Failed sending email :: PHP :: 

DEBUG MODE 

Line : 234 
File : emailer.php

Kod: Tümünü seç

Ran into problems sending Mail. Response: 502 Command is locally disabled 

DEBUG MODE 

Line : 125 
File : smtp.php
Bu konuyla ilgili okadar soru varki(forumda arama yap diyecekler icin)Ben burasi dail PHPBB ile ilgili tüm yerli yabanci siteleri okudum. Fakat su kanaate vardim kimse bir sonuca varamamis.

Bazi arkadaslar gecici bazi kodlar kullanmislar fakat mailler yine gitmiyor.
Forum a üye olma esnasinda aktivasyon mailleri gitmiyor üstüne üstlük hata veriyor.

Simdi sorum su ben ve benim gibilerin durumu ne olacak ???

Biz PHPBB kullanamayakmiyiz???
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

yok öle bişey bildiğim kadarıyla, yönetimden o ayarı kapatınca sorun çözülüyor bildiğim kadarıyla.
Kullanıcı avatarı
Flatline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

@pikachu

Malesef o özellik kapatilsada ilk hatayi , acilip gerekli yerler doldurulsada ikinci hatayi veriyor.

Bu konuyu kisisel sorunum olarak acmadim.Bu sorunu yasayan cok kisi oldugu icin yazdim.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Yönetim Paneli / Genel Ayarlardan SMTP sunucusu kullan seçeneğini aktifleştirin, kullanıcı adı ve şifre kısmını boş bırakın.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Flatline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

@ESQAR

Denedim bu sefer 2. hatayi veriyor.Gittim kendime smtp olan bir mail adresi aldim tüm degerleri dogru verdim yine olmuyor.

Sonuc olarak bir arkadas forumda emailer.php ye " // " bu konu ekleyin düzeldi bende demis düzeliyor hata vermiyor e-mail gönderildi diyor ama malesef aktivasyon mailini falan arada bul gitmiyor mail falan.

Bu sorun hostun SMTP desteklememesinden mi kaynaklaniyor?
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

olabilir hoostuna bu konuda bir mesaj atıp sor php için send mail fonksiyonu çalışıyormu diye
mustang
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mustang »

benim 9 bin üyem var. host değiştim son aylarda. iki yıldır sorunsuz bütün üyelere gönderdigim toplu mailler gidiyordu. Yeni hosta taşındıktan sonrada sorun yoktu ilk başlarda. ancak son günlerde toplu mailler gitmemeye başladı ve aktivasyon kodları ya gitmemeye yada önemsiz mailler klasörüne düşmeye başladı. host firmasıyla 5-6 kez mailleştim ama bütün hostlar gibi sorun olmadığını iddia ettiler :) yani sorun bizdeymiş. Yani durduk yere oluyor bu mail göndermeme sorunları. Biz webmasterler sorunluyuz galiba :)

Benim aktivasyon maillerini ve özel mesaj geldiginde veya cevap geldiginde otomatik gelen maillerin inboxa düşme sorununu pop3 destekli bir mail alarak cözdüm. http://www.inbox.com dan bir adet e mail alıyorsunuz Sitenizin ismiyle alakalı alırsanız üyelere gittiginde yabancı gelmez, tavsiyemdir. yönetim panelinden smtp yi secip smtp adresine my.inbox.com yazıyorsunuz kullanıcı adına aldıgınız mailin sadece adını altada sifreyi yazıyorsunuz, üyelerinizin aktivasyon kodları mynet haric inboxa düsüyor, mynette süzgeçe gidiyor ama bu tarz yerlere üyelik konusunda mynet kullanıcıları zaten bilincli davranıyor artık, cünkü mynet inboxa mail gönderen server cok az var :) . Üyelere toplu mail sorununu cözmek icin, benim eski host firmamda hala yayına devam eden bir internet sitem daha var. oraya bu forumun aynısını kursam ve o host aracılıgıyla tüm üyelere mail göndersem gidermi ? taşırken dikkat etmem gereken şeyler neledir . cünkü yeni bir domaine taşıyacağım.
Kullanıcı avatarı
Flatline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Host SMTP desteklemiyor basta belirttigim gibi.
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] ve 3 misafir