kurduğum sitedebirçoğu hata veriyor
Template->make_filename(): Error - file ./templates/AlleRGy_Lite/add_attachment_body.tpl does not exist
vede hepsi kendi orjinal temasına geçiyorum düzeliyor bir fikri olan veya sağlam bir tema varmı
Çöğu TEMA Hatalı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Çöğu TEMA Hatalı
temayı bilemem ama sende add_attachment_body.tpl dosyasını gönderirsin düzelir.recepkoyuncu yazdı:kurduğum sitedebirçoğu hata veriyor
Template->make_filename(): Error - file ./templates/AlleRGy_Lite/add_attachment_body.tpl does not exist
vede hepsi kendi orjinal temasına geçiyorum düzeliyor bir fikri olan veya sağlam bir tema varmı
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
eksik yok
ustalarım eksik yok orjinal temasında sorunsuz çalışırken değiştirdiğimde temayı sorun çıkarıyor ha neresinde çıkarıyor deseniz bir mesaja cevap vere tıkladığımızda bir önceki verdiğim sorunu gösteriyor bilgisi olan varmı teşekkürler
Yeni eklemiş olduğun temayada kurmuş olduğun modları işlersen bu sorun ortadan kalkmış olacaktır.
Sigorta haberleri, teknik bilgiler => https://www.sigortaokulu.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ÇALIŞTI
eksik olan dosyayı orjinal olan dosyadan yeni tema dosyasına gönderdim değişsin dedik şimdi çalıştı ama bu seferde semboller gelmiyor templates/AlleRGy_Lite/add_attachment_body.tpl
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir