Çöğu TEMA Hatalı

phpBB 2.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
recepkoyuncu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Çöğu TEMA Hatalı

Mesaj gönderen recepkoyuncu »

kurduğum sitedebirçoğu hata veriyor

Template->make_filename(): Error - file ./templates/AlleRGy_Lite/add_attachment_body.tpl does not exist

vede hepsi kendi orjinal temasına geçiyorum düzeliyor bir fikri olan veya sağlam bir tema varmı
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Çöğu TEMA Hatalı

Mesaj gönderen Dn_35 »

recepkoyuncu yazdı:kurduğum sitedebirçoğu hata veriyor

Template->make_filename(): Error - file ./templates/AlleRGy_Lite/add_attachment_body.tpl does not exist

vede hepsi kendi orjinal temasına geçiyorum düzeliyor bir fikri olan veya sağlam bir tema varmı
temayı bilemem ama sende add_attachment_body.tpl dosyasını gönderirsin düzelir.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

sitende premod kullanıyorsan onlarla uyumlu temalar kullanmak zorundasın, veya hertema her phpbb versiyonuna uyumlu olmayabilir. bide dn ninde dediği gibi hata mesajında bi dosyanın eksik olduğu yazıyor.
recepkoyuncu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

eksik yok

ustalarım eksik yok orjinal temasında sorunsuz çalışırken değiştirdiğimde temayı sorun çıkarıyor ha neresinde çıkarıyor deseniz bir mesaja cevap vere tıkladığımızda bir önceki verdiğim sorunu gösteriyor bilgisi olan varmı teşekkürler
Kullanıcı avatarı
LeBron
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen LeBron »

Yeni eklemiş olduğun temayada kurmuş olduğun modları işlersen bu sorun ortadan kalkmış olacaktır.
Sigorta haberleri, teknik bilgiler => https://www.sigortaokulu.com
recepkoyuncu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ÇALIŞTI

eksik olan dosyayı orjinal olan dosyadan yeni tema dosyasına gönderdim değişsin dedik şimdi çalıştı ama bu seferde semboller gelmiyor templates/AlleRGy_Lite/add_attachment_body.tpl
Kilitli

“2.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir