çözemiyorum...
çözemiyorum...
arkadaşlar benim açtığım bir forum var 1 ay önce kadar açtım ama sonra bazı nedenlerden dolayı kapattım ama forumu tekrar açmak için girdiğimde şifremi unutmuş bulundum ve şimdi siteye giriş yapıp siteyi açamıyorum...ne yapmam gerekiyor??? 

Saygılar,
Tuğhan
Tuğhan
ben bu forumu http://www.forumabi.com dan yaptım bu yüzden nasıl çözüceğimi bilmiyorum...
Saygılar,
Tuğhan
Tuğhan
selamın aleyküm sevgili arkadaşım
Foruma yeni bir kullanıcı gibi kayıt ol
phpMyAdmin'i ac sonra phpbb_user tablonuza "tara" eger my admin ingilizce ise browse yap Yeni kayıtladığın kullanıcıyı bulup "düzenle" (edit) yap. ''User Level" kısmını 1 rakamı ile değiştir ve en son kaydedip cık artık forumda yeni kayıt oldugun kullanıcı admin oldu hadi kolay gelsin
Foruma yeni bir kullanıcı gibi kayıt ol
phpMyAdmin'i ac sonra phpbb_user tablonuza "tara" eger my admin ingilizce ise browse yap Yeni kayıtladığın kullanıcıyı bulup "düzenle" (edit) yap. ''User Level" kısmını 1 rakamı ile değiştir ve en son kaydedip cık artık forumda yeni kayıt oldugun kullanıcı admin oldu hadi kolay gelsin
YAHU
YAHU KARDAŞ ;
Git foruma üye giriş iyazan yere tıkla sonra oradaki ŞİFREMİ UNUTTUM seçeneğini seç mail adresini yaz yeni şifren al yada arkadaşın dediği şeyi yap tabii myadmin e girilebiliyormu ayrı bir mesele.
Hem şifreni unuttuğuna nasıl inanalım belkide birinin forumunu sahiplenmek için şeydiyon bence sürekli forumu ile ilgilenen birisi şifresi gibi bir bilgiyi unutmaz.
Git foruma üye giriş iyazan yere tıkla sonra oradaki ŞİFREMİ UNUTTUM seçeneğini seç mail adresini yaz yeni şifren al yada arkadaşın dediği şeyi yap tabii myadmin e girilebiliyormu ayrı bir mesele.
Hem şifreni unuttuğuna nasıl inanalım belkide birinin forumunu sahiplenmek için şeydiyon bence sürekli forumu ile ilgilenen birisi şifresi gibi bir bilgiyi unutmaz.

Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Re: YAHU
yok arkadaşım sen beni yanlış anladın ben sınıfın adına bir forum açtım ve arkadaşlar sınavların yoğunluğundan dolayı sürekli kendimizi tutamayıp foruma giriyoruz diyorlar o yüzden bende kapattım ve şimdi açamıyorum uzun süredir girmediğim için unuttum şifreyi.o yüzden şifremi unuttum seçeneği forum kapalı olduğundan çalışmıyor...yani sorunu çözemiyorum...NEFRİT yazdı:YAHU KARDAŞ ;

Saygılar,
Tuğhan
Tuğhan
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir