çözemiyorum...

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
tughan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

çözemiyorum...

Mesaj gönderen tughan »

arkadaşlar benim açtığım bir forum var 1 ay önce kadar açtım ama sonra bazı nedenlerden dolayı kapattım ama forumu tekrar açmak için girdiğimde şifremi unutmuş bulundum ve şimdi siteye giriş yapıp siteyi açamıyorum...ne yapmam gerekiyor??? :?:
Saygılar,

Tuğhan
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zirve »

phpmyadminden değiştireceksin ama nasıl nuhsalih hocam sana yardım eder
tughan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tughan »

ben bu forumu http://www.forumabi.com dan yaptım bu yüzden nasıl çözüceğimi bilmiyorum...
Saygılar,

Tuğhan
Kullanıcı avatarı
nuhsalih
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nuhsalih »

selamın aleyküm sevgili arkadaşım

Foruma yeni bir kullanıcı gibi kayıt ol
phpMyAdmin'i ac sonra phpbb_user tablonuza "tara" eger my admin ingilizce ise browse yap Yeni kayıtladığın kullanıcıyı bulup "düzenle" (edit) yap. ''User Level" kısmını 1 rakamı ile değiştir ve en son kaydedip cık artık forumda yeni kayıt oldugun kullanıcı admin oldu hadi kolay gelsin
www.islamday.info İslam Bilgi Paylaşım Platformu Destek için Üye olun
http://www.islamday.info
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zirve »

sifremi unuttum kullanabilirsin veya forum dağıtan kisiye email atabilirsin
tughan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tughan »

arkadaşlar forum şu an kapalı ve açmak benim elimde ben admin im sitede şifremi unuttum tekrar üye olamam
Saygılar,

Tuğhan
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

YAHU

Mesaj gönderen NEFRİT »

YAHU KARDAŞ ;

Git foruma üye giriş iyazan yere tıkla sonra oradaki ŞİFREMİ UNUTTUM seçeneğini seç mail adresini yaz yeni şifren al yada arkadaşın dediği şeyi yap tabii myadmin e girilebiliyormu ayrı bir mesele.

Hem şifreni unuttuğuna nasıl inanalım belkide birinin forumunu sahiplenmek için şeydiyon bence sürekli forumu ile ilgilenen birisi şifresi gibi bir bilgiyi unutmaz. :evil:
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
tughan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: YAHU

Mesaj gönderen tughan »

NEFRİT yazdı:YAHU KARDAŞ ;

Git foruma üye giriş iyazan yere tıkla sonra oradaki ŞİFREMİ UNUTTUM seçeneğini seç mail adresini yaz yeni şifren al yada arkadaşın dediği şeyi yap tabii myadmin e girilebiliyormu ayrı bir mesele.

Hem şifreni unuttuğuna nasıl inanalım belkide birinin forumunu sahiplenmek için şeydiyon bence sürekli forumu ile ilgilenen birisi şifresi gibi bir bilgiyi unutmaz. :evil:
yok arkadaşım sen beni yanlış anladın ben sınıfın adına bir forum açtım ve arkadaşlar sınavların yoğunluğundan dolayı sürekli kendimizi tutamayıp foruma giriyoruz diyorlar o yüzden bende kapattım ve şimdi açamıyorum uzun süredir girmediğim için unuttum şifreyi.o yüzden şifremi unuttum seçeneği forum kapalı olduğundan çalışmıyor...yani sorunu çözemiyorum... :(
Saygılar,

Tuğhan
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir