Toplu E-mail Gönderirken Hata Alıyorum
Toplu E-mail Gönderirken Hata Alıyorum
Merhaba üstatlar daha önce toplu e-mail gönderebiliyordum. Ama şimdi toplu mail gönder dediğim zaman aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim ve neden kaynaklanmış olabilir.
Echec ! Errors :
You've reached your maximum daily quota : 150
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/h/a/m/hamsterclup/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 143
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/h/a/m/hamsterclup/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 145
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/h/a/m/hamsterclup/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 146
Genel Hata
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
Echec ! Errors :
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/h/a/m/hamsterclup/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 143
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/h/a/m/hamsterclup/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 145
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/h/a/m/hamsterclup/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 146
Genel Hata
DEBUG MODE
Bu hata aynı şekilde 3 forumumda da var. Çözümü yok bunun. Bunun yerine admin mail list modu yükle onun dosyasında değişiklik yap ve sana adres, adres2, adres3 şeklinde vermesini sağla yönetim panelinde(ben böyle yaptım). Mail göndereceğin zamanda arasında hazır virgüllü kopyala adresleri mailde kime boşluğuna yaz. Benim pratik çözümüm bu 

- Shady__Shark
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sorun çözüldü. Modlarda hata varmış. Aynı hatayı alanlar için düzeltmeyi yazıyorum.
---------------------------------------------------------
Genel Hata
DEBUG MODE
--------------------------------------------------------------
yapmanız gereken.
/includes/emailer.php dosyasını açın, içinden şu satırları bulun
-------------------------------------------------------------------
// Did it work?
if (!$result)
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (($this->use_smtp) ? 'SMTP' : 'PHP') . ' :: ' . $result, '', __LINE__, __FILE__);
}
----------------------------------------------------------------------------
Aşağıdaki satırın başına sadece // koymanız gerekiyor
----------------------------------------------------------------------------------
message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (
-------------------------------------------------------------------------------
Kodun Son hali böyle olmalı lazım
Kod:
// Did it work?
if (!$result)
{
//message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (($this->use_smtp) ? 'SMTP' : 'PHP') . ' :: ' . $result, '', __LINE__, __FILE__);
}
----------------------------------------------------------------------------------
sorunum çözüldü tüm yardım etmek isteyenlere teşekkürler....
Genel Hata
DEBUG MODE
yapmanız gereken.
// Did it work?
if (!$result)
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (($this->use_smtp) ? 'SMTP' : 'PHP') . ' :: ' . $result, '', __LINE__, __FILE__);
}
Kod:
// Did it work?
if (!$result)
{
//message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (($this->use_smtp) ? 'SMTP' : 'PHP') . ' :: ' . $result, '', __LINE__, __FILE__);
}
Bu işlem sadece hatanın gösterilmesi engeller. Hata oluşmamasını engellemez.serhato6 yazdı:Sorun çözüldü. Modlarda hata varmış. Aynı hatayı alanlar için düzeltmeyi yazıyorum.
Genel Hata
DEBUG MODE
yapmanız gereken.
// Did it work?
if (!$result)
{
}
Kod:
// Did it work?
if (!$result)
{
}
if (!$result) koşuluna girerse zaten mail gönderilememiş demektir.
En son salvation tarafından 24.03.2007, 00:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
salvation doğru söylüyorsun kaç kere olmaz diye yazdım ama hata görmeyince sanki gönderilmiş sanıyorlar.
o satırlar kabaca, if le başlayan şayet mail gönderilemediyse bunu bildir demek içindir. // koyarak bize bildireceği satırı görmemiş oluyoruz hepsi bu. bu arama mailde gitmemiş oluyor tabiki.
o satırlar kabaca, if le başlayan şayet mail gönderilemediyse bunu bildir demek içindir. // koyarak bize bildireceği satırı görmemiş oluyoruz hepsi bu. bu arama mailde gitmemiş oluyor tabiki.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Re: Toplu E-mail Gönderirken Hata Alıyorum
bu bir sorun değil, hostun günlük maksimum 150 mail gönderebilme hakkı tanımış, sen aşmışsın hepsi bu.serhato6 yazdı:Merhaba üstatlar daha önce toplu e-mail gönderebiliyordum. Ama şimdi toplu mail gönder dediğim zaman aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim ve neden kaynaklanmış olabilir.
Echec ! Errors :
Hostcunla görüş arttırsın.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir