Forumdan Toplu Mail Gönderirken Spam olmasını engellemek
- caosonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Forumdan Toplu Mail Gönderirken Spam olmasını engellemek
Foruma üye olan yaklaşık 2200 kişi var ve bunlara bazen duyuru amacı ile toplu email gönderiyordum.
Fakat bugün host satın aldığım firma bana mesaj göndermiş.
Bundan Toplu email gönderdiğiniz takdirde black liste dahil olcağımı ve yayının durdurulacağını yazmış.
Dünya spam organizasyonu sanırım 100 Email sonrası Spam Sayılıyor.
Bunu önlemek için ne yapabiliriz.
Fakat bugün host satın aldığım firma bana mesaj göndermiş.
Bundan Toplu email gönderdiğiniz takdirde black liste dahil olcağımı ve yayının durdurulacağını yazmış.
Dünya spam organizasyonu sanırım 100 Email sonrası Spam Sayılıyor.
Bunu önlemek için ne yapabiliriz.
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
mega mail diye bir mod görmüş indirmiştim önceden bendeki beta tam sürümü çıktımı bilmiyorum ekleyim dene istersen ben denemedim
özelliği toplu mail göndermede maillerin hepsini aynı anda göndermek yerine x saniye arayla x kadar gönder fonksiyonu ekliyor
dene belki işini görür tam sürümünüde araştır ben çok oldu indireli son surumu nedir bilgim yok
özelliği toplu mail göndermede maillerin hepsini aynı anda göndermek yerine x saniye arayla x kadar gönder fonksiyonu ekliyor
dene belki işini görür tam sürümünüde araştır ben çok oldu indireli son surumu nedir bilgim yok
- Dosya ekleri
-
- Mega_mail_v_0_9_6_b.rar
- (6.48 KiB) 119 kere indirildi
- caosonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hocam benim satın aldığım host buna izin vermiyor. Satın aldığınız hostun adresini yazarsanız süresi dolduğunda bu hosta geçiş yapalımMirach yazdı:10.000 küsür üyelik sistemimde bu sorunla karşılaşmadım .. Bahsettiğiniz durum mail sistemleriyle ilgili.. mailler hotmail'de spam olarak görülebilir fakat gmail ' de normal mail olarak görüntülenir.. vs..
Hocam teşekkürler bunun işimi göreceğine inanıyorum fakatmegaplatform yazdı:mega mail diye bir mod görmüş indirmiştim önceden bendeki beta tam sürümü çıktımı bilmiyorum ekleyim dene istersen ben denemedim
daha önceden denedinizmi acaba çünkü aynı şeyi yaptığım takdirde hostum yayınımı durdurabileceğini belirtti.
Site yeni olmasına rağmen Sanatçı sitesi olduğundan büyük bir problem olacaktır.
- caosonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Birde hocam
wait=bekleme süresi, size=kaç mesaj olduğu
Burada verdiğim bilgiler doğruysa burada değişiklikler yapıcam
yanlışsa yapmam gereken değişiklikleri yazarmısınız
bekleme süresi saniyemi dk olarakmı bunuda belirtirseniz sevinirim.
Kod: Tümünü seç
$def_wait = 10;
$def_size = 100;
Burada verdiğim bilgiler doğruysa burada değişiklikler yapıcam
yanlışsa yapmam gereken değişiklikleri yazarmısınız
bekleme süresi saniyemi dk olarakmı bunuda belirtirseniz sevinirim.
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- caosonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir