[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
resimde isaretli olan:bugün giren misafirleri sayıyor.öyle bir mod vardı.nerden bulabilirim
istatislik
last visit modu nu kur yada yakusha premodun da vardı bu last visit modunun daha farklı bir versiyonu.. ama sen o parantez içindeki şeklinde istiyorsan ayrıca kodlamak gerekiryor herhalde..
ben buraya ekleyeyim dosyayı istersen kullanırsın..
- Dosya ekleri
-
- 233.zip
- last_visit_1.2.9em
- (19.58 KiB) 97 kere indirildi
arkadasım ben küçük bir eklenti istiyorum.1 veya 2 dosya değişmesi gerek ama senin verdiğin modda en az 10 dosya değişiyo.ben küçük bir eklenti demistimRouter yazdı:last visit modu nu kur yada yakusha premodun da vardı bu last visit modunun daha farklı bir versiyonu.. ama sen o parantez içindeki şeklinde istiyorsan ayrıca kodlamak gerekiryor herhalde..
dikkalice bakarsan o mod last visit modunun modifiye edilmiş hali.. o şekilde olup da bir iki dosya düzenlemesi ile olur mu acaba varsa öyle birşey buraya da atarsan dosyayı yararlanmış oluruzzirve yazdı:arkadasım ben küçük bir eklenti istiyorum.1 veya 2 dosya değişmesi gerek ama senin verdiğin modda en az 10 dosya değişiyo.ben küçük bir eklenti demistimRouter yazdı:last visit modu nu kur yada yakusha premodun da vardı bu last visit modunun daha farklı bir versiyonu.. ama sen o parantez içindeki şeklinde istiyorsan ayrıca kodlamak gerekiryor herhalde..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir