istatislik

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

istatislik

Mesaj gönderen zirve »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

resimde isaretli olan:bugün giren misafirleri sayıyor.öyle bir mod vardı.nerden bulabilirim
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zirve »

böyle mod yokmu
Kullanıcı avatarı
akut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akut »

Moda Gerek YOkki O Zaten Var. . ?
Router
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Router »

last visit modu nu kur yada yakusha premodun da vardı bu last visit modunun daha farklı bir versiyonu.. ama sen o parantez içindeki şeklinde istiyorsan ayrıca kodlamak gerekiryor herhalde..

ben buraya ekleyeyim dosyayı istersen kullanırsın..
Dosya ekleri
233.zip
last_visit_1.2.9em
(19.58 KiB) 97 kere indirildi
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zirve »

Router yazdı:last visit modu nu kur yada yakusha premodun da vardı bu last visit modunun daha farklı bir versiyonu.. ama sen o parantez içindeki şeklinde istiyorsan ayrıca kodlamak gerekiryor herhalde..

arkadasım ben küçük bir eklenti istiyorum.1 veya 2 dosya değişmesi gerek ama senin verdiğin modda en az 10 dosya değişiyo.ben küçük bir eklenti demistim
Router
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Router »

zirve yazdı:
Router yazdı:last visit modu nu kur yada yakusha premodun da vardı bu last visit modunun daha farklı bir versiyonu.. ama sen o parantez içindeki şeklinde istiyorsan ayrıca kodlamak gerekiryor herhalde..

arkadasım ben küçük bir eklenti istiyorum.1 veya 2 dosya değişmesi gerek ama senin verdiğin modda en az 10 dosya değişiyo.ben küçük bir eklenti demistim
dikkalice bakarsan o mod last visit modunun modifiye edilmiş hali.. o şekilde olup da bir iki dosya düzenlemesi ile olur mu acaba varsa öyle birşey buraya da atarsan dosyayı yararlanmış oluruz
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zirve »

arkadasım bu görüntü benim eski forumum.ben böyle bir mod kurmadım.bir yama vardı onu uygulamıstım sanırım.öyle olmustu.suan allergry kullanıyorum.fusibice temasındaydım.ama last visit modunu kurmamıstım.
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir