Arkadaşlar siteme şöyle bir mod istiyorum
Sınıf grupları olacak misal 11 fen A gibi ve bu grubun bi başkanı olacak yani binevi grup moderatörü gibi birşey bunu ben yapabilirim fakat bu kişi sınıfındakilere mail gönderecek ve o maildeki linke tıklayıpta gelenler kayıt olabilecek sadece birde referans sistemi ile kabul görenler böyle bir uygulamayı nasıl yapabilirim?Birde şöyle bir uygulama istiyorum siteye birisi 5 kişi davet etmiş ise 1 yıldızı 10 ise 2 15 ise3 20 ise 4 bunu nasıl yapabilirim?? çok lazım arkadaşalr ingilizce siterde vardır rica ediyorum ingilizce bilen üsattlardan
Bi çeşit karışık moda ihtiyacım var üstadlar bi bakın?
bu konuda çok öncede açıklayıcı bir yazı yazmştım fakat bulamadım..Hatırladığım kadarıyla ...:
" Davet " özelliği hakkında phpbb ' de 2 mod mevcut.. Invitation Only ve Invitation Only U2U .. İnvitation Only ; korumalı bir foruma sadece davet edilen şahısların üye olabilmesi içindir.. Invitation Only u2u ; üyelere davet hakkı veriyor.. Bu iki modda bildiğim kadarıyla grup özelliği olması gerekiyor.. Fakat bahsettiğiniz üzere , davet sonrası ödül verme gibi bir özelliği yok ..
Deneyip , size uygun olup olmadığına bakmalısınız..kullanmış olduğunuz forum üzerine kurmayın.
phpbb' de Invitation Only : viewtopic.php?f=15&t=283054&st=0&sk=t&sd=a
" Davet " özelliği hakkında phpbb ' de 2 mod mevcut.. Invitation Only ve Invitation Only U2U .. İnvitation Only ; korumalı bir foruma sadece davet edilen şahısların üye olabilmesi içindir.. Invitation Only u2u ; üyelere davet hakkı veriyor.. Bu iki modda bildiğim kadarıyla grup özelliği olması gerekiyor.. Fakat bahsettiğiniz üzere , davet sonrası ödül verme gibi bir özelliği yok ..
Deneyip , size uygun olup olmadığına bakmalısınız..kullanmış olduğunuz forum üzerine kurmayın.
phpbb' de Invitation Only : viewtopic.php?f=15&t=283054&st=0&sk=t&sd=a
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir