Bi çeşit karışık moda ihtiyacım var üstadlar bi bakın?

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
TiMeF
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bi çeşit karışık moda ihtiyacım var üstadlar bi bakın?

Mesaj gönderen TiMeF »

Arkadaşlar siteme şöyle bir mod istiyorum
Sınıf grupları olacak misal 11 fen A gibi ve bu grubun bi başkanı olacak yani binevi grup moderatörü gibi birşey bunu ben yapabilirim fakat bu kişi sınıfındakilere mail gönderecek ve o maildeki linke tıklayıpta gelenler kayıt olabilecek sadece birde referans sistemi ile kabul görenler böyle bir uygulamayı nasıl yapabilirim?Birde şöyle bir uygulama istiyorum siteye birisi 5 kişi davet etmiş ise 1 yıldızı 10 ise 2 15 ise3 20 ise 4 bunu nasıl yapabilirim?? çok lazım arkadaşalr ingilizce siterde vardır rica ediyorum ingilizce bilen üsattlardan
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

bu konuda çok öncede açıklayıcı bir yazı yazmştım fakat bulamadım..Hatırladığım kadarıyla ...:

" Davet " özelliği hakkında phpbb ' de 2 mod mevcut.. Invitation Only ve Invitation Only U2U .. İnvitation Only ; korumalı bir foruma sadece davet edilen şahısların üye olabilmesi içindir.. Invitation Only u2u ; üyelere davet hakkı veriyor.. Bu iki modda bildiğim kadarıyla grup özelliği olması gerekiyor.. Fakat bahsettiğiniz üzere , davet sonrası ödül verme gibi bir özelliği yok ..

Deneyip , size uygun olup olmadığına bakmalısınız..kullanmış olduğunuz forum üzerine kurmayın.

phpbb' de Invitation Only : viewtopic.php?f=15&t=283054&st=0&sk=t&sd=a
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
TiMeF
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen TiMeF »

bunun için bir sitemi kapatıp phpbb kuracağım sana ok teşekkür ederim mirach araştırısan beni çok mutlu edersin :) hemen bende aramaya başlıyorum çok sağol:))))))))))
Kullanıcı avatarı
TiMeF
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen TiMeF »

birinci modu kursam ve şöle bi grup oluştursam başkan grubu diye bu gruba davet önderebilme özelliği verebilirmiyim?
Kullanıcı avatarı
TiMeF
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen TiMeF »

Invitation Only

modunu kurdum ve çalışıyor teşekkürler fakat bu modda belirli istediğim bir gruba davetiye gönderme özelliği atayabilirmiyim?
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir