color groups extra renkler

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
karanima
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

color groups extra renkler

Mesaj gönderen karanima »

color groups kullanıyorum arkadaşlar ama sizde fark etmişsinizdir renkler çok kısıtlı extra renk ekleme olayı var mı?nasıl yapabilirim?
Kullanıcı avatarı
GodNarnia
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen GodNarnia »

NEFRİT, mesajlar için extra renkler vermişti, bilmiyorum buna da olur mu ama bi dene istersen...

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=1330
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Kod: Tümünü seç

# ----- AÇ -----------

includes/functions_color_groups.php

# ----- BUL -----------

define('RGB_COLOR_LIST', 'darkred,red,fuchsia,violet,orange,yellow,darkblue,navy,indigo,blue,cyan,aqua,green,teal,olive,lime,brown,maroon,purple,black,gray,silver,white');

# ----- BUNUNLA DEĞİŞTİR -----------
# istersen başka renklerde ekleyebilirsin...

define('RGB_COLOR_LIST', 'aqua,black,blue,fuchsia,gray,green,lime,maroon,navy,olive,purple,red,silver,teal,orange,yellow');

# ----- KAYDET ve KAPAT -----------
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
karanima
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen karanima »

teşekkür ettim arkadaşlar ben buldum tam nasıl olduğunu yazacaktım siz yazmışsın sağolun :D
Nix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Nix »

arkadaşlarımıza ilave olarak da bir ara epey tamamlamıstım.. aşağıdaki ren skalası da -ilave- katkı saglayabilir.

Kod: Tümünü seç

aqua,black,blue,fuchsia,gray,green,lime,maroon,navy,olive,purple,red,silver,teal, <br>
white,yellow,orange,pink,gold,indigo,brown,firebrick,sienna,white,wheat,tomato,turquoise,slateblue, <br>
moccasin,khaki,yellowgreen,whitesmoke,violet,tan,teal,thistle,skyblue,salmon,royalblue,peru,orchid, <br>
paleturquoise,palegreen,magenta,lime,limegreen,linen,lightgreen,lightcoral,chocolate,coral, <br>
cornsilk,crimson,darkblue,darkgray,darkcyan,darkred,darkmagenta,goldenrod,indianred,hotpink,ivory, <br>
mediumblue,mediumvioletred,mediumturquoise,beige,aquamarine,bisque,azure,chartreuse,cadetblue,burlywood, <br>
mistyrose,olivedrab,powderblue,darkslateblue'
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir