admin panelini bulamıyorum
-
- Kayıtlı Kullanıcı
admin panelini bulamıyorum
iyi günler arkadaşlar ben phpbb forum kurdum admin ve moderatörün rengini farklı yapmak istiyorum admin panelinden yapılıyormuş fakat admin panelini bulamıyorum.acemiyim kusuruma bakmayın lütfen.admin paneli nerede oluyor. 

- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: admin panelini bulamıyorum
normal üye girişi yaptıktan sonra sitenin altında bir yazı gözükecek ona tıklayınca parolanı tekrar soracak. Sonra admin panelindesinspider-man yazdı:iyi günler arkadaşlar ben phpbb forum kurdum admin ve moderatörün rengini farklı yapmak istiyorum admin panelinden yapılıyormuş fakat admin panelini bulamıyorum.acemiyim kusuruma bakmayın lütfen.admin paneli nerede oluyor.

-
- Kayıtlı Kullanıcı
sizin dediğiniz gibi yaptım.pekiyi renkleri nasıl değiştireceğim.temam çok güzel fakat adminin rengini farklı renk yapmak istiyorum.tema rengini degiştirmeden admin ve mod rengini degiştirmek istiyorum bu mümkünmü.anlatırmısınız?şimdiden teşekkür ederim. 

- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bu konuda modifikasyonlar mevcut. Önce 'Mod Kurulum Makalesi'ni oku sonra artık bu işlere atılspider-man yazdı:sizin dediğiniz gibi yaptım.pekiyi renkleri nasıl değiştireceğim.temam çok güzel fakat adminin rengini farklı renk yapmak istiyorum.tema rengini degiştirmeden admin ve mod rengini degiştirmek istiyorum bu mümkünmü.anlatırmısınız?şimdiden teşekkür ederim.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir