Admin Yetkim Yok

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Admin Yetkim Yok

Mesaj gönderen basoglanh »

Merhaba Arkadaşlar.

http://www.kuscular.org siteme biraz öncebu temayı yükedim. Bilgisayar kasıldı.Bilgisayarımı resetledim. Açıldıktan sonra Foruma giriş yaptım ama yönetim paneline giremiyorum. Aşağıdaki gibi hatayla karşılaşıyorum. Ne yapmam gerekli. Forumun admin sayısı 4 tane hiç birisi giremiyor. Hepsi adminin yaptıklarını yapabiliyorlar ama yönetim paneline giriş yapacakları zaman aşağıdaki ibareyle karşılaşıyorlar.

Şimdiden teşekkürler

Kod: Tümünü seç

Genel Hata
Yönetim Kontrol Paneline erişmek için şifrenizi girmelisiniz.
Lütfen site yöneticisine ya da webmaster’a bildirin
Bu arada phpb myadminden şifreyi değiştirerek tekrar tekrar denedim ama yine olmadı yine olmadı ben nasıl girebilirim panele...??...[/b]
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Admin Yetkim Yok

Mesaj gönderen bplr »

Yüklemiş olduğun eski muhtemelen RC5 yada daha eski sitil nedeniyle sorun yaşıyor olmalısın..

cache i temizleyip, prosilver sitiline dönüş yaptırdığı yazılı..
http://www.ktuk.net/phpBB3/viewtopic.ph ... 30#p128630
adresinde olan kodu çalıştır, ftp ile phpbb3/ forum adresine at..

<?php
/**
* @author: Highway of Life (http://phpbb.com)
* @version: $Id$
* $Date$
*/
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = (defined('PHPBB_ROOT_PATH')) ? PHPBB_ROOT_PATH : ((strpos(dirname($_SERVER['SCRIPT_NAME']), 'develop') !== false) ? './../' : './');
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);

$user->session_begin();
$auth->acl($user->data);
$user->setup();

$purge_cache = (isset($_REQUEST['purge'])) ? true : false;
$set_prosilver = (isset($_REQUEST['set_style'])) ? true : false;

$this_page = $phpbb_root_path . $user->page['page_name'];

$msg = array(
    '<a href="' . append_sid($this_page, 'purge=true') . '">Click Here to Clear the Style Cache</a>',
    '<a href="' . append_sid($this_page, 'set_style=true') . '">Click Here to Reset your Default Style to prosilver</a>',
);

if ($purge_cache)
{
    $sql = 'DELETE FROM ' . STYLES_TEMPLATE_DATA_TABLE . ' WHERE 1 = 1';
    $db->sql_query($sql);

$cache->purge();
    $msg[] = '<span style="color:green; font-weight:bold;">Template Data purged successfully</span>';
}

if ($set_prosilver)
{
    if (!$user->data['is_registered'])
    {
        if ($user->data['is_bot'])
        {
            // the user is a bot, send them back to home plate...
            redirect(append_sid("{$phpbb_root_path}index.$phpEx"));
        }
        // the user is not logged in, give them a chance to login here...
        include($phpbb_root_path . 'includes/functions_content.' . $phpEx);
        login_box('', 'LOGIN');
    }

$sql = 'SELECT style_id
            FROM ' . STYLES_TABLE . '
            WHERE style_name = \'prosilver\'';
    $result = $db->sql_query($sql);
    $style_id = $db->sql_fetchfield('style_id');
    $db->sql_freeresult($result);

if (!$style_id)
    {
        if ($auth->acl_get('a_'))
        {
            $sql = 'UPDATE ' . SESSIONS_TABLE . ' SET session_admin = 1 WHERE session_user_id = ' . $user->data['user_id'];
            $db->sql_query($sql);
            $u_acp = append_sid("{$phpbb_root_path}adm/index.$phpEx", false, true, $user->session_id);
            $msg[] = '<span style="color:red; font-weight:bold;">[ Warning ] prosilver is not installed on your board</span>.<br />
            <span style="color:green; font-weight:bold;">I have given you temporary access to the ACP: <a href="' . $u_acp . '">Click Here</a> to go to the ACP and install prosilver.</span> Use prosilver so that you can login to the ACP until your custom style has been fixed.';
        }
        else
        {
            $msg[] = '<span style="color:red; font-weight:bold;">[ WARNING ] You do not have Admin permissions and are therefore not allowed to access the ACP';
        }
    }
    else
    {
        $sql = 'UPDATE ' . USERS_TABLE . ' SET user_style = ' . $style_id . ' WHERE user_id = ' . $user->data['user_id'];
        $db->sql_query($sql);
        $msg[] = '<span style="color:green; font-weight:bold;">Successfully reset your default style to prosilver</span>';
    }
}

$msg_long_text = implode('<br /><br />', $msg) . '<br /><br /><span style="color:red; font-weight:bold;">Please delete this file (<em>' . $user->page['page_name'] . '</em>) when done.</span>';
trigger_error(false, E_USER_ERROR);

?>
üstteki kodu, style_reset.php gibi bir dosyaya kaydedip,
http://www.benimsstime.com/phpbb3/style_reset.php
şeklinde çalıştırma gerektiği söyleniyor..
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Özür dilerim ama tam olarak anlamadım demek istediğinizi. Biraz daha açıklayabilrmisiniz. Üstteki kodu nasıl kaydedip neyin içne atacağım. Nereye koyacağım..?
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Kodu seç, kopyala
notepad da php uzantılı bir dosya yarat, dosya içine kodu kopyala..
ftp ile bu kodu, kendi phpbb3/ forum klasörüne kopyala ve http:/www.benimddsite.com/phpbb3/style_resert.php diye
explorer da yaz, çalıştır..
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

http:/www.benimddsite.com/phpbb3 burada çalıştıracağım phpbb3 bu farklı olabilir dimi yani bende kumes olarak kayıtlı forum o zaman http://www.benimsitem.com/kumes/style_resert.php olarakmı çalıştıracağım..
Yeni bir güne gülümse !
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

söylediğini yaptım ama olmadı halen daha aynı stil duruyor. Değişmedi..
Yeni bir güne gülümse !
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arkadaşlar yönetemi paneline giriş yapabilmenin başka yolu yokmu..?
Yeni bir güne gülümse !
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yukarıda verdiğin kodla denedim olmadı başarılı diyo ama olmadı. Phpmyadminden admin şifresini değiştirdim yine olmadı. Phpmyadminden temayı değiştirdim yine olmadı. En son çare olarak ayın 23 ünün yedeğini yüklemek zorunda kaldım..

Mesajlar,Konular,Üyeler hepsi gitti.. Ama olsun artık birdahaki sefere günden güne yedek alır daha dikkatli davranırım..
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

basoglanh yazdı:Yukarıda verdiğin kodla denedim olmadı başarılı diyo ama olmadı. Phpmyadminden admin şifresini değiştirdim yine olmadı. Phpmyadminden temayı değiştirdim yine olmadı. En son çare olarak ayın 23 ünün yedeğini yüklemek zorunda kaldım..
Niye zorunda kalasın ki, acelen ne o kadar, bir iki gün admin panele giremedin diye.. Eski yedeğinle tekrar dene düzeltmeyi, tabii, bu yazıdan önce yedek aldıysan..
Yukarıdaki kodu localhost ta denedim, çalışıyor.. Önce phpbb3/cache/ klasörünü temizliyor, sonra prosilverı ü varsayılan sitil yapıyor, site açıldı. Ama sen kullanıcıların sitili tercihlerini gözardı et dediyse o zaman açılmıyor..

phpMyAdmin de işlemler sonrası da cache yi temizlemen gerek.. Sadece veritabanından tema değişirse cache/ yüzünden eski tema görünür..

Alttaki sql kodu veritabanında,
tüm kullanıcılar 1 nolu sitili atar, (1 nolu güncel bir prosilver tahminen)
sonra varsayılan sitili de 1 nolu sitil yapar,
sonra da kullanıcıların sitil tercihini gözardı eder.. Bu kodu phpMyadmin de çalıştırdıktan sonra,
ftp ile hosting hesabına giri phpbb3/cache/ klasöründeki .htaccess ve index.htm hariç tüm dosyaları silerek cacheyi/zulayı temizlemen gerek.. O zaman çalışmalı..

UPDATE `phpbb_users` SET `user_style` = 1;
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '1' WHERE `config_name` = 'default_style';
UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = '1' WHERE `config_name` = 'override_user_style';
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Niye zorunda kalasın ki, acelen ne o kadar, bir iki gün admin panele giremedin diye.. Eski yedeğinle tekrar dene düzeltmeyi, tabii, bu yazıdan önce yedek aldıysan..
:D :D Malesef almadım acelem çoktu safın biri bu fırsat dedi salak salak her tarafa küfürlü mesajlar yazıp durdu. Bu durumda kim olsa aynısını yapardı. :D
Valla bu durumdan önce yedek alma işi hiç aklıma gelmemişti..Ama yinede çok çok sağol yardımların için bi daha başıma gelirse veya başka arkadaşların başına gelirse güzel bir kaynak olacağına eminim. Aslında evet dediğin gibi cache yi temizliyor prosilver birinci stil oldu diyo artık çalıştırdığımız dosyayı silmemizi söylüyor. Ama değişmiyor işte bu durumda şimdi aklıma geldi seninde dediğin gibi "Kullanıcı Stilini Gözardı Et" Bunu işaretlemiştim..
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

basoglanh yazdı:acelem çoktu safın biri bu fırsat dedi salak salak her tarafa küfürlü mesajlar yazıp durdu.
O zaman kümesi kapatırdın hostingden geçici, sorunu çözünce açardın..
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir