phpBB 3.0.0 (Gold Sürüm) Yayınlandı
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:tagyljf4]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:tagyljf4] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:tagyljf4]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:tagyljf4]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:tagyljf4]Site kurallarımızı[/url:tagyljf4] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:tagyljf4]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:tagyljf4] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:tagyljf4]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:tagyljf4]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:tagyljf4]Site kurallarımızı[/url:tagyljf4] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
phpBB 3.0.0 (Gold Sürüm) Yayınlandı
phpBB.com sitesinden yapılan açıklamada; phpBB3 "Olympus" için kararlı sürüm (gold sürüm) olan 3.0.0'ın yayınlandığı bildirildi.
Basın duyurusu (İngilizce): http://www.prweb.com/releases/2007/12/prweb576433.htm
- phpBB 3.0.0 Yükleme Sayfası
- phpBB 3.0.0 Türkçe Dil Paketi
- phpbb.com phpBB3 Gold Released Duyuru başlığı
- phpBB Group'un yaptığı açıklamalar ve giderilen hatalar (İngilizce)
- phpBB 2.0.x den phpBB 3.0'a geçiş için detaylı anlatımı buradan inceleyebilirsiniz.
- phpBB3 Olympus Kurulumu
Basın duyurusu (İngilizce): http://www.prweb.com/releases/2007/12/prweb576433.htm
- phpBB 3.0.0 Yükleme Sayfası
- phpBB 3.0.0 Türkçe Dil Paketi
- phpbb.com phpBB3 Gold Released Duyuru başlığı
- phpBB Group'un yaptığı açıklamalar ve giderilen hatalar (İngilizce)
- phpBB 2.0.x den phpBB 3.0'a geçiş için detaylı anlatımı buradan inceleyebilirsiniz.
- phpBB3 Olympus Kurulumu
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Re: phpBB 3.0.0 (Gold Sürüm) Yayınlandı
Hoşgeldin sonunda phpBB 3.0.0 

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
geldi geliyor derken bir geldi pir geldi. Artık başka forum sistemleri geleceklerini düşünsün
Hoş Geldin phpBB 3.0.0
Hoş Geldin phpBB 3.0.0
hayırlı olsun :)
hepimize hayırlı uğurlu olsun. :)
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar bu sürüm (Gold) şu aylarca beklediğimiz full sürüm mü yani?
tabiki...melihonline yazdı:Arkadaşlar bu sürüm (Gold) şu aylarca beklediğimiz full sürüm mü yani?
- yeniturkBB
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ya ben phpBB2 den vazgeçemiyorum bi psikologa felan mı gitmem lazım :D
yeniturkBB yazdı:ya ben phpBB2 den vazgeçemiyorum bi psikologa felan mı gitmem lazım
alışkanlıktan bırakamıyorsundur. Localde phpBB3 kurup denemeler yapıp iyice alışırsan phpBB2 yi bırakabilirsin.
Aslında bırakmaya pek gerekte yok, phpBB2 oturmuş bir proğram ve hertürlü modifikasyon mevcut bir müddet bekleyip phpBB3 modifikasyonları, temaları olgunlaşıp çeşitlenince geçilebilir. Tercih meselesi
- akif922
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
[quote="yeniturkBB"] ya ben phpBB2 den vazgeçemiyorum bi psikologa felan mı gitmem lazım :D [/quote]
aynen arkadaşa katılıyorum
aynen arkadaşa katılıyorum
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- akif922
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
özellikleri iide ne biliyim tam ısınamadım daha
bu mükemmel oldu uzun süredir takip ediyordum ve çalışmalara ara vermiştim temalarda sorun yok şu an için ama umarım bir an önce modlarda gold'a uyarlanır ve yeni premodu çıkarırız
Güncelleme işlemini tam olarak nasıl yapıyoruz? Bikaç başarısız denemeden sonra sitemin özgün grafiklerini kaybettim (ftp dizinini silip yeniden upload etmek zorunda kaldım :))
RC7den Golda geçmek için hangi dosyaları değiştiricez?
RC7den Golda geçmek için hangi dosyaları değiştiricez?
Evet arkadaşlar bende phpbb2den phpbb3e geçtim ama sadece geçtim. herhangibir yama veya güncellemeye gerek varmı? yönetim panelinde şuanda güncel sürümde olduğumu görüyorum 3.0.0 yani... ama güvenlik yaması vs. eklesek fena olmaz diye düşünüyorum. rc6 rc7 vb. güncellemeler tam olarak ne işe yarar? üstatlardan açıklamalar bekliyoruz :D
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir