Jabber
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Jabber
Jabber MSN messenger tarzında bir anlık mesajlaşma programıdır. phpBB3'te Jabber ayarlarını yaparak site üzerinden anlık mesajlaşma yapılabiliyor. Ayrıntılı bilgi için: http://www.jabber.org/

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
peki serverin desteklemesi gibi bir durum varmı? ayarları nasıl yapmalıyız Bu olay nasıl çalışıyor İngilizcem pek iyi olmadığı için siteden birşey anlıyamadımESQARE yazdı:Jabber MSN messenger tarzında bir anlık mesajlaşma programıdır. phpBB3'te Jabber ayarlarını yaparak site üzerinden anlık mesajlaşma yapılabiliyor. Ayrıntılı bilgi için: http://www.jabber.org/
benim ingilizcemde iyi ama bende anlayamadım bu Jabber olayını ne yapmamız gerekli sitemiz üzerinden anlık mesajlaşma olayını halletmek için... yardım edebilecek varsa foruma cevap versin çünkü bu soruyu binlerce kişinin ilerleyen zamanlarda soracağından eminim.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ya paylaşmayı bilmiyolar ya da hiç bişe bilmiyolar

Bu site malesef böyle kardeşim...
İşini halleden çekip gidiyor, paylaşım yok...
Kendin arayıp bulacaksın deneme yanılma yoluyla...
Sen de buldun mu, çekileceksin kenara...
Bura da sorunları paylaşan çok, ancak çözümleri paylaşan çok az..!
İşini halleden çekip gidiyor, paylaşım yok...
Kendin arayıp bulacaksın deneme yanılma yoluyla...
Sen de buldun mu, çekileceksin kenara...
Bura da sorunları paylaşan çok, ancak çözümleri paylaşan çok az..!
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar bu Jabber İşini Nasil Yapicaz Yaw..? Bi Yardim Edin Cok Lazim..!
VB-Access | http://www.vb-access.tk
-
- Kayıtlı Kullanıcı
dostum bilen zaten buraya gelmez işini halleder destek sitesi deilmi bilen bilmeyene anlatacak o zamn kurmasalardı böle bir site öğrenmeye çalışıyoruz suçmu bildiğini paylaşmayan nankördür buraya gelipte kendi adıma sölüyorum yanlış anlamayın ama bende bilmiyorum bilen olupta paylaşmayan olduğunuda sanmıyorum..saygılarbdajans yazdı: Bura da sorunları paylaşan çok, ancak çözümleri paylaşan çok az..!
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu jabber olayı bircok sitede mevcut, o kuran arkadaslar keske biraz paylasımcı olsada, kısada olsa bir anlatsalar, forumda epey bir arama yaptım ama jabber ile ilgili hiçbirsey bulamadım (?) soru işaretleri dısında.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
baya popüler forum sitelerinde böle bişey rast gelmedim bence o kadr önemli diğil galiba 

- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
olmasada olur ama bence güzel bir eklenti.
edit istersen kurulu bir site linki verebilirim. burada jabber kurulu olsa, ben sana, sen bana forumda yazısmak yerine, jabberden yazısırdık en basidi
edit istersen kurulu bir site linki verebilirim. burada jabber kurulu olsa, ben sana, sen bana forumda yazısmak yerine, jabberden yazısırdık en basidi

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir