HATA MESAJI
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
HATA MESAJI
MERHABA DOSTLAR SİTE BAŞLIKLARINA GİRDİĞİMDE ŞU HATA VERMEKTE
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/guncelbo/public_html/forum/cache/tpl_prosilver_viewtopic_body.html.php on line 172
O SATIRDADA ŞU KODLAR VAR;
<?php if ($_postrow_val['S_FIRST_ROW']) { $this->_tpl_include('ads/post_ads.html'); } if ($this->_rootref['S_NUM_POSTS'] >= 5) { if ($_postrow_val['S_LAST_ROW']) { $this->_tpl_include('ads/post_ads.html'); } } }} if ($this->_rootref['S_NUM_POSTS'] > 1 || $this->_rootref['PREVIOUS_PAGE']) { ?>
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/guncelbo/public_html/forum/cache/tpl_prosilver_viewtopic_body.html.php on line 172
O SATIRDADA ŞU KODLAR VAR;
<?php if ($_postrow_val['S_FIRST_ROW']) { $this->_tpl_include('ads/post_ads.html'); } if ($this->_rootref['S_NUM_POSTS'] >= 5) { if ($_postrow_val['S_LAST_ROW']) { $this->_tpl_include('ads/post_ads.html'); } } }} if ($this->_rootref['S_NUM_POSTS'] > 1 || $this->_rootref['PREVIOUS_PAGE']) { ?>
Re: HATA MESAJI
cache dosyalarında problem var gliba yönetimden zulaları temizleyip denermisin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
ön belleği temizledim stilleride yeniledim.Dn_35 yazdı:cache dosyalarında problem var gliba yönetimden zulaları temizleyip denermisin.
acil yardımlarınızı bekliyorum sitede kaç saattir konu açılmıyor, sitenin imajı zedeleniyor.
ilk mesajdan sonra reklam birşeyi eklemişsin sanırım, if lerde sorun var, html dosyasından kodu bulup yapıştırırsan daha sağlıklı olabilir.
yukardaki kodlarda nasıl bi değişiklik yapsam düzelir?
Yukardaki kodlar derlenmiş cache dosyası, sana asıl gereken styles/prosilver/template/viewtopic_body.html dosyası içindeki <!-- END postrow --> dan hemen önceki reklam ekleme kodları.
<hr class="divider" />phpbb6 yazdı:Yukardaki kodlar derlenmiş cache dosyası, sana asıl gereken styles/prosilver/template/viewtopic_body.html dosyası içindeki <!-- END postrow --> dan hemen önceki reklam ekleme kodları.
<!-- IF postrow.S_FIRST_ROW -->
<!-- INCLUDE ads/post_ads.html -->
<!-- ENDIF -->
<!-- IF S_NUM_POSTS >= 5 -->
<!-- IF postrow.S_LAST_ROW -->
<!-- ENDIF -->
<!-- ENDIF -->
<!-- END postrow -->
KODLAR BU ŞEKİLDE NE YAPARSAM DÜZELİR
<!-- END postrow --> ile divider hariç aradaki kodları sil, cache sil, eğer düzerirse sorunun kesin bu kodlardan anlamış olacağız, ya da basitçe dene sadece ilk mesajın ardına ekle. 5 li kısım da, eğer 5 ten fazla mesaj varsa son mesajın ardına da reklam koy gibi birşey, güzel fikir.
Kod: Tümünü seç
<!-- IF postrow.S_FIRST_UNREAD -->
<!-- ENDIF -->
AZ ÖNCE DENEDİM ARADAKİ KODLARI SİLİP CACHEYİ BOŞALTTIM DEĞİŞMEDİphpbb6 yazdı:<!-- END postrow --> ile divider hariç aradaki kodları sil, cache sil, eğer düzerirse sorunun kesin bu kodlardan anlamış olacağız, ya da basitçe dene sadece ilk mesajın ardına ekle. 5 li kısım da, eğer 5 ten fazla mesaj varsa son mesajın ardına da reklam koy gibi birşey, güzel fikir.
Kod: Tümünü seç
<!-- IF postrow.S_FIRST_UNREAD --> <!-- INCLUDE ads/post_ads.html --> <!-- ENDIF -->
pgpbb6 siteye girebilirmisin ama üye olman gerekli http://www.guncelborsa.com/forum ana sayfanın üstünde bi çubuk var orada aslında kayan haberler vardı. Ondan kaynaklanabilir mi?
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN HALEN SORUNU ÇÖZMEDİM, KONULARA GİRİNCE BU ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR.
YA ARKADAŞLAR YARDIM EDECEK KİMSE YOKMUUUU?
FORUMU GÜNCELLEME YAPTIM, YEDEK DOSYASINI YÜKLEDİM YİNE OLMADI
FORUMU GÜNCELLEME YAPTIM, YEDEK DOSYASINI YÜKLEDİM YİNE OLMADI
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sen böle yazınca millet sana yardım edecek sanıyon dimi.yardım edilen kişiler böle yazınca yardım etmeye çalışanların şevki kalmıyor. burda hiç kimse sana yardım etmek zorunda değil!! bunu öğrenin bide site kurallarını okuyun....
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

sql i sildim , yeniden oluşturdum, forumu yeniden kurdum, aldığım yedeği ekleyip çalıştırdım,
ve sonuç yine aynı.
ve sonuç yine aynı.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir