phpbb 2.0.23

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Cracker_Stan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

phpbb 2.0.23

Mesaj gönderen Cracker_Stan »

arkadaşlar daha ne kadar :D çıkıcak bu phpbb2 yafs :D

herkeş desteği kesti bütün premod yapımcıları 3 le yapıor.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpbb 2.0.23

Mesaj gönderen Dn_35 »

phpBB'nin 2.x ve 3.x sürümlerinin olması ve geliştirilmeye devam edilmesi phpBB'nin önemini dahada arttırıyor.

İsteyen dilediğini kullansın amacıyla phpBB2 ve phpBB3 geliştirilmeye devam ediyor.

Yanlız phpBB2'ye özellik eklenmiyor yanlızca bildirilen BUG'lar ve güvenlik üzerine geliştiriliyor.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

phpbb2 saf hali sadece buglar acısından geliştirilse bile kullanıcı sayısı gitgide azalır.çünkü gelişmiş yönetici paneli bile phpbb3 ü kullanmak için yeterli bi sebep diye düşünüyorum.ve daha bi alay artısı mevcut
phpbb2 nin phpbb3 e göre bi gram artısı yok...(şahsi kanaatim)inanmayanlar aşağıdaki linke bakabilirler :)
http://www.phpbbturkey.com/features/
(mesajlarda html bi artı değildir aksine zarardır, msaccess ise miladını doldurmuş bir veritabanı sistemidir)

bence phpbb2 ile uğraşılmayıp, phpbb3 üzerine yoğunlasılmalı.
destek bi süre daha devam edilebilir ama phpbb2 geliştirilmesi kalkmalı bence
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

phpBB geliştiricilerinin kararı ne olur bilemeyiz, phpBB3 yol haritasında 3.02 olacakken şu an phpBB 3.1.0 versiyonu geliştiriliyor, veritabanında epeyce düzenlemeler yapıldı dahada stabil olarak hızlandı, minimum php ve mysql sürümü yükseldi vs. epeyce düzenleme var.

phpBB2'nin php ve mysql ihtiyaçları daha düşük şimdilik devam ediyorlar ama ileride ne olur bilemeyiz karar onların.

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

değişik bir mantık. 3.1.0 ile 3.0.2 yi aynı anda geliştirmenin mantıgı ne anlamış değilim.

tabi bu konular bizi aşar. biz yeri geldiğinde gerekli güncellemeleri yaparız :)
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

mc_kelleci yazdı:değişik bir mantık. 3.1.0 ile 3.0.2 yi aynı anda geliştirmenin mantıgı ne anlamış değilim.

tabi bu konular bizi aşar. biz yeri geldiğinde gerekli güncellemeleri yaparız :)
yanlış anladın 3.0.2 geliştirilmiyor versiyon atladılar ve şu an 3.1.0 geliştiriliyor.

Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

özür dilerim kafam biraz iyiymiş herhalde bi önceki mesajını okurken :)
bi sürü değişiklik olacak, bi o kadarda güncelleme sorunu yaşayacağız :roll:

bi önceki yazdıgınız gelişmeler haricinde forum özelliklerinde(ör:hızlı cevap) herhangi bi değişikliğe yada ekstraya gidilecekmi?bilginiz varmı?
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

hızlı cevap özelliğini hiçbir zaman eklemeyi düşünmüyorlar, onlarca kez soruldu hepsinde çöp mesaj ürettiğinden biz eklemiyeceğiz isteyen kendisi ekler diye cevap veriyorlar.

Geliştirilmelere baktığımızda çok fazla görsel değişiklik eklenmiyor en azından şimdilik öyle ama veritabanı kullanımı çok düzenlendi ve sunucuya yüklenmeden epeyce hızlandığını söyleyebilirim birde bildirilen hatalar düzenleniyor güvenlik üzerine geliştirilmeler var vs. vs.

Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

hızlı cevap hususuna nası baktıklarını biliyordum sadece örnek vermek amaçlı yazmıştım :)
veritabanı ve güvenlik hususundaki iyileştirmeler çok iyi olur.ikisindede biraz eksiği vardı phpbb3 ün.
bide phpbb2'nin ctracker ını phpbb3'e uyarlasalar gayet hoş olur.
bilgilendirme için saol Dn_35

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir