Seo Mod

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
RapidW.Com
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Seo Mod

Mesaj gönderen RapidW.Com »

Editlediğin dosyaların erişim ayrları var bazılarının onları 777 gibi bir şey yapman lazım erişim izni olmadığı için bu hatayı veriyor sanırım kolay gelsin...
kaqpa
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen kaqpa »

arkadaslar tam bir kurulumu anlatabılecek biri var mı acaba? eklenti verilmiş ama hıcbır acıklama yapılmamıs ben eklentide belirtilen gibi yaptım ama hala viewtopic devam edıyo ve bunun admın panelde bır sekmesı yok mu acaba kurulduktan sonra?
RapidW.Com
Kayıtlı Kullanıcı

Admin panelde menü çıkmıyor kurulumda phpmyadminde girilmesi gereken satırı girdiysen ve .htaccsess i de doğru düzenlediysen
mod çalışır..
kaqpa
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen kaqpa »

arkadasım ben yukledım hersey guzel de konulara cevap verırken hata verıyor hata asagıdakı gıbıdır.

Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/*******/public_html/forum/posting.php on line 85
ve ilgili satır asagıdakı gıbıdır yani line 85

}'f=' . $forum_id) : append_sid("{$phpbb_root_path}index.$phpEx")));

normalde forumda gezebılıosun ama hıcbıseye cevap veremıosun yardım edermısınız.
kcarakilic
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kcarakilic »

bende hata yok çok güzel oldu teşekkür ederim gerçektende ilk sıralara doğru yükselmişiz..
kcarakilic
RapidW.Com
Kayıtlı Kullanıcı

misal yazdı:Selam ile..

Arkadaşlar kolay gelsin. Ben bu seo mod u kurdum fakat

Kod: Tümünü seç

The requested document was not found on this server error
bu hatayı alıyorum. Windows server kullanıyorum. Ben bi türlü anlamadım bunun sebebini. Dosyalar yok diyor. Yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa memnun oluruz.
Arkadaşım Windows sunucular .htaccess dosyasını desteklemez üzgünüm....
Kullanıcı avatarı
phpbb6
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen phpbb6 »

Windows sunucular .htaccess çalıştırmaz diye birşey yok, şu an windowstayım ve apache açık 8) IIS çalıştırmazdı eskiden, ancak onun da var çözümü: http://www.isapirewrite.com/

Herşeye rağmen php ve phpbb için *nix+apache+mysqli den vazgeçmeyin.
Kullanıcı avatarı
seth87
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen seth87 »

kardeş arşiv içinde dort dosya var onları nerelere atıcaz bi soylermisin...

bi kurulum makalesi bulamadım içinde...galiba bu dosyaları sadece gerekli yerlere gonderecez anladığım kadarıyla ...kısaca soyleyinde bende kurim...
Kullanıcı avatarı
mustafakumbar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mustafakumbar »

RapidW.Com yazdı:Admin panelde menü çıkmıyor kurulumda phpmyadminde girilmesi gereken satırı girdiysen ve .htaccsess i de doğru düzenlediysen
mod çalışır..

Arkadaşlar girilmesi gereken satır demişsinde hangi satır değişecek ilk mesajda böyle bişey yok. .htaccsess i doğru düzenleyeceksin ! açıklarmısınız ?

Ben Modu indirdim ilk mesajda başka bişey yok...Mod klasöründe de aşağıdakiler var :

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

root içinde Adm klasörü var ftp de ilgili yere attım. includes klasöründe de functions_seo var onuda includes'in içine attım...

Başka yapmam gereken bişey varmı ? Yada yaptıklarım yanlış mı ?
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
Kullanıcı avatarı
Lopcuk
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Lopcuk »

arkadaşlar gerçekten en çok ihtiyacım olan şey bir sitemap yapmak veya onun gibi birşey Allah rızası için bu nasıl yükleniyor açıklayabilirmisiniz :( ben çok yeniyim rardan çıkan şeyleri gerekli yerlere koydum ama o xml doyaları nereye konacak anlamadım :(
Kullanıcı avatarı
coskun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen coskun »

nasıl kurarız arkadaşlar bunu?
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Lopcuk yazdı:arkadaşlar gerçekten en çok ihtiyacım olan şey bir sitemap yapmak veya onun gibi birşey Allah rızası için bu nasıl yükleniyor açıklayabilirmisiniz :( ben çok yeniyim rardan çıkan şeyleri gerekli yerlere koydum ama o xml doyaları nereye konacak anlamadım :(
Merhaba,

Arkadaşım şu adreste bir tane site haritası oluşturucu var ben denemedim ama deneyebillirsin...
:arrow: viewtopic.php?f=34&t=13427

Bu arada o XML dosyaları MOD Kurulum dosyalarıdır... Onlarla ne mi yapacaksınız?
:arrow: phpBB3 MOD Kurulum Makalesi
coskun yazdı:nasıl kurarız arkadaşlar bunu?
Arkadaşlar lütfen MOD kurulum makalesini okuyunuz... Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz...

KOLAY GELSİN...
Kullanıcı avatarı
coskun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen coskun »

yaptım yalnız google sitemap genaratörle uyumlu olmuyor sanırım bu

bkz. viewtopic.php?f=34&t=13427
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı