Seo Mod
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Seo Mod
Editlediğin dosyaların erişim ayrları var bazılarının onları 777 gibi bir şey yapman lazım erişim izni olmadığı için bu hatayı veriyor sanırım kolay gelsin...
arkadaslar tam bir kurulumu anlatabılecek biri var mı acaba? eklenti verilmiş ama hıcbır acıklama yapılmamıs ben eklentide belirtilen gibi yaptım ama hala viewtopic devam edıyo ve bunun admın panelde bır sekmesı yok mu acaba kurulduktan sonra?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Admin panelde menü çıkmıyor kurulumda phpmyadminde girilmesi gereken satırı girdiysen ve .htaccsess i de doğru düzenlediysen
mod çalışır..
mod çalışır..
arkadasım ben yukledım hersey guzel de konulara cevap verırken hata verıyor hata asagıdakı gıbıdır.
Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/*******/public_html/forum/posting.php on line 85
ve ilgili satır asagıdakı gıbıdır yani line 85
}'f=' . $forum_id) : append_sid("{$phpbb_root_path}index.$phpEx")));
normalde forumda gezebılıosun ama hıcbıseye cevap veremıosun yardım edermısınız.
Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/*******/public_html/forum/posting.php on line 85
ve ilgili satır asagıdakı gıbıdır yani line 85
}'f=' . $forum_id) : append_sid("{$phpbb_root_path}index.$phpEx")));
normalde forumda gezebılıosun ama hıcbıseye cevap veremıosun yardım edermısınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bende hata yok çok güzel oldu teşekkür ederim gerçektende ilk sıralara doğru yükselmişiz..
kcarakilic
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşım Windows sunucular .htaccess dosyasını desteklemez üzgünüm....misal yazdı:Selam ile..
Arkadaşlar kolay gelsin. Ben bu seo mod u kurdum fakatbu hatayı alıyorum. Windows server kullanıyorum. Ben bi türlü anlamadım bunun sebebini. Dosyalar yok diyor. Yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa memnun oluruz.Kod: Tümünü seç
The requested document was not found on this server error
Windows sunucular .htaccess çalıştırmaz diye birşey yok, şu an windowstayım ve apache açık
IIS çalıştırmazdı eskiden, ancak onun da var çözümü: http://www.isapirewrite.com/
Herşeye rağmen php ve phpbb için *nix+apache+mysqli den vazgeçmeyin.

Herşeye rağmen php ve phpbb için *nix+apache+mysqli den vazgeçmeyin.
kardeş arşiv içinde dort dosya var onları nerelere atıcaz bi soylermisin...
bi kurulum makalesi bulamadım içinde...galiba bu dosyaları sadece gerekli yerlere gonderecez anladığım kadarıyla ...kısaca soyleyinde bende kurim...
bi kurulum makalesi bulamadım içinde...galiba bu dosyaları sadece gerekli yerlere gonderecez anladığım kadarıyla ...kısaca soyleyinde bende kurim...
- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
RapidW.Com yazdı:Admin panelde menü çıkmıyor kurulumda phpmyadminde girilmesi gereken satırı girdiysen ve .htaccsess i de doğru düzenlediysen
mod çalışır..
Arkadaşlar girilmesi gereken satır demişsinde hangi satır değişecek ilk mesajda böyle bişey yok. .htaccsess i doğru düzenleyeceksin ! açıklarmısınız ?
Ben Modu indirdim ilk mesajda başka bişey yok...Mod klasöründe de aşağıdakiler var :
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
root içinde Adm klasörü var ftp de ilgili yere attım. includes klasöründe de functions_seo var onuda includes'in içine attım...
Başka yapmam gereken bişey varmı ? Yada yaptıklarım yanlış mı ?
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
arkadaşlar gerçekten en çok ihtiyacım olan şey bir sitemap yapmak veya onun gibi birşey Allah rızası için bu nasıl yükleniyor açıklayabilirmisiniz
ben çok yeniyim rardan çıkan şeyleri gerekli yerlere koydum ama o xml doyaları nereye konacak anlamadım 

Merhaba,Lopcuk yazdı:arkadaşlar gerçekten en çok ihtiyacım olan şey bir sitemap yapmak veya onun gibi birşey Allah rızası için bu nasıl yükleniyor açıklayabilirmisinizben çok yeniyim rardan çıkan şeyleri gerekli yerlere koydum ama o xml doyaları nereye konacak anlamadım
Arkadaşım şu adreste bir tane site haritası oluşturucu var ben denemedim ama deneyebillirsin...

Bu arada o XML dosyaları MOD Kurulum dosyalarıdır... Onlarla ne mi yapacaksınız?

Arkadaşlar lütfen MOD kurulum makalesini okuyunuz... Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz...coskun yazdı:nasıl kurarız arkadaşlar bunu?
KOLAY GELSİN...
O zaman uyumlusunu kullanırsınızcoskun yazdı:yaptım yalnız google sitemap genaratörle uyumlu olmuyor sanırım bu
bkz. viewtopic.php?f=34&t=13427

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir