Yeni başlık açamıyorum butonlar yok

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
serdalm
Kayıtlı Kullanıcı

Yeni başlık açamıyorum butonlar yok

Mesaj gönderen serdalm »

Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı.Bakın alttada konu açmıştım başlığın ismini değiştirmek diye.Temamı güncelledim 3.0.01 yükledim 1-2 tema yükledim ama hangisini seçersem seçeyim yinede butonlar çıkmıyor.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Bana bi yardımcı olun arkadaşlar.
serdalm
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Yeni başlık açamıyorum butonlar yok

Mesaj gönderen serdalm »

Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

serdalm yazdı:Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı.Bakın alttada konu açmıştım başlığın ismini değiştirmek diye.Temamı güncelledim 3.0.01 yükledim 1-2 tema yükledim ama hangisini seçersem seçeyim yinede butonlar çıkmıyor.
Varsayılan prosilver tema ingilizce dilinde butonları gösteriyorsa, türkçe tema dosyaların eksiktir. İmageseti tazele tuşuna basman gerekli..
Standart dışı tema yüklersen, türkçe butonlarda gereklidir..
fuden
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fuden »

style kullandığın sitili seç
images dosyasına gir orda " en "adında bir klasör varsa onu"tr " yap yada tam tersi olur.

http://www.forumrace.com
serdalm
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen serdalm »

bplr yazdı:
serdalm yazdı:Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı.Bakın alttada konu açmıştım başlığın ismini değiştirmek diye.Temamı güncelledim 3.0.01 yükledim 1-2 tema yükledim ama hangisini seçersem seçeyim yinede butonlar çıkmıyor.
Varsayılan prosilver tema ingilizce dilinde butonları gösteriyorsa, türkçe tema dosyaların eksiktir. İmageseti tazele tuşuna basman gerekli..
Standart dışı tema yüklersen, türkçe butonlarda gereklidir..
Evet dostum varsayılan dili ing yapınca butonlar çıktı.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkçe tema butonlarına şimdi bakayım ama sende benden önce bulursan link v erirsen sevinirim.İmageseti tazele nerde peki?
:shock:
serdalm
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen serdalm »

fuden yazdı:style kullandığın sitili seç
images dosyasına gir orda " en "adında bir klasör varsa onu"tr " yap yada tam tersi olur.

http://www.forumrace.com
Dediğin gibi en veya tr yapıyorum ama varsayılan dil Türkçe olunca göstermiyor butonları.Ama varsayılan dili ing yapınca butonlar çıkıyor ama bu seferde site ing oluyor :(
serdalm
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen serdalm »

Yönetici paneline girip bakım kısmına tıkladığımda sürekli şu ileti var.

yonetici 85.100.181.83 Cum Nis 18, 2008 11:22 am “tc” kısmındaki görüntü kümesi kayboldu
» prosilver
serdalm
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen serdalm »

Hehehee olduuu sonunda.Dostlarım sağolun biraz uğraştım ama oldu.Nasıl oldu diyecek olursanız imageshet klasöründe en diye bir klasör vardı onu tr yaptım olmadı en yaptım olmadı.Bende o klasördekileri alıp imageshet içine kopyaladım.Sordu değiştireyimmi diye içerdekilerle evet dedim ve girip yönetim panelinden Style bölümünden yenile yaptım ve oldu.

Hepiniz cevap veren herkese teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
breathope
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen breathope »

EN yi TR yapınca butonlar çıkıyor ama İngilizce çıkıyor.
redsilver3 için TR butonlarını nasıl yapabiliriz ?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

breathope yazdı:EN yi TR yapınca butonlar çıkıyor ama İngilizce çıkıyor.
redsilver3 için TR butonlarını nasıl yapabiliriz ?
viewtopic.php?f=41&t=14311&p=95820#p95820
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir