Forum Kenarına Reklam..

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
coskun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Forum Kenarına Reklam..

Mesaj gönderen coskun »

Benim phpbb3.0 forumumda kenarlarda boşluk var,bende oraya reklam koymayı düşünüyorum...reklam forumların sağ tarafında olacak ve kaydırma çubuğu aşağıya indikçe reklam banneri de aşağıya inecek ...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

reklam koyacağım forum: www.rikkat.net/forum forumda sağ kısımda boşluk var gördüğünüz gibi :( ...
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Forum Kenarına Reklam..

Mesaj gönderen radyobulut »

coskun yazdı:Benim phpbb3.0 forumumda kenarlarda boşluk var,bende oraya reklam koymayı düşünüyorum...reklam forumların sağ tarafında olacak ve kaydırma çubuğu aşağıya indikçe reklam banneri de aşağıya inecek ...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

reklam koyacağım forum: http://www.rikkat.net/forum forumda sağ kısımda boşluk var gördüğünüz gibi :( ...

:::: AÇ ::::
styles / senin teman / template / overall_header.html

:::: BUL ::::

Kod: Tümünü seç

</head>
<body 
:::: BUNUNLA DEĞİŞTİR ::::

Kod: Tümünü seç

</head>
<script type="text/javascript">
var zaman_asimi
function kaydir() {
document.getElementById("katman").style.pixelTop = document.body.scrollTop;
//document.getElementById("katman2").style.pixelTop = document.body.scrollTop;
zaman_asimi = setTimeout("kaydir()",0);
}
</script>
<SCRIPT language="JavaScript">
<!--
if ((screen.width>=1024) && (screen.height>=768))
{
document.write("<div align=\"right\" id=\"katman\" style=\"position:absolute; right: 5px; padding-top: 120px; padding-right:10px\"><div id=\"katman2\"><IFRAME SRC=\"reklam.html\" WIDTH=90 HEIGHT=320 MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0 HSPACE=0 VSPACE=0 FRAMEBORDER=0 SCROLLING=NO></IFRAME></div></div>")
}
//-->
</SCRIPT>
	<body onload="kaydir();" 
:::: KAYDET VE KAPAT :::: // Sanırım body kısmını anlamışındır.

:::: YÜKLE ::::
EKTEKİ dosyanın çindeki reklam.html i
styles / senin teman / template / reklam.html

:::: YÜKLE ::::
EKTEKİ dosyanın içindeki kayan_reklam.gif i
styles / senin teman / theme / images / kayan_reklam.gif

en sonunda reklam.html dosyasının en başındaki linki değiştir ve kayan_reklam.gif i düzenle.

Böyle bişey isteyen herkes bu kurulumu deneyebilir. Sorularınza cevap vermek için hazırım..
Dosya ekleri
Yeni Klasör.rar
ekteki dosya bu : )
(1.88 KiB) 100 kere indirildi
Kullanıcı avatarı
coskun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen coskun »

html koduyla reklam koymak istersem?
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

coskun yazdı:html koduyla reklam koymak istersem?
reklam.html in içine zaten html kod yazacaksınız :D ben resimli bi örneğini yaptım. İsterseniz resim kodunu değiştirin. Ama birkaç yerde yüksekli vs. geçiyor onları da değiştirmeniz lazım gibi gözüküyor

Belki lazım olur. Google reklamlarını bu şekilde koymak hizmet sözleşmesine aykırı ;)
Kullanıcı avatarı
coskun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen coskun »

yardımınız için teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
coskun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen coskun »

ama bir sorun var...reklam forumda kaymıyor?
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

coskun yazdı:ama bir sorun var...reklam forumda kaymıyor?
sorun hakkında değil de yerleşimimi hakkında bişey söyleyeceğim. Eğer çözünürlüğün 1024*768 den yüksek se kenarlarda bayağı boşluk varmış gibi görebiliyorsun-ki ben şuana kadar öyle görüyordum.- Ancak çözünürlüğü azalttığımda 1024*768 yaptım. Forumun bir kısmının üstünün kapandığını gördüm. Bu da forum için pek sağlıklı değil zaten. Ancak 1024*768 yanılmıyorsam en çok kullanılan çözünürlük. Kodun ise niye çalışmadığı konusunda ise bi fikrim yok.. Kod bana ait değil ama kendi sitelerimde başarılı olarak kullanıyorum..
Kullanıcı avatarı
coskun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen coskun »

bilmiyorum ama hem reklam kaymıyor hem de verdiğim link sadece o katman içinde açılıyor :D :D
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

coskun yazdı:bilmiyorum ama hem reklam kaymıyor hem de verdiğim link sadece o katman içinde açılıyor :D :D
link işi halledilir de kayma işi nasıl olacak bilimyorum. Google dayı da kayan banner diye bi arama yapıp javascript kodlarını değiştirip deneyebilirsiniz.

Link işini ise yeni pencerede açılmasını sağlayarak halledebilirsiniz..
<a href="" target="_blank" title=""></a>
Kullanıcı avatarı
coskun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen coskun »

tamam teşekkürler yeni pencerede açılmasını sağladım...ama kayma hala yok neyse artık kaymadan idare edicez:D....teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
coskun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen coskun »

peki bir soru daha eğer o alana yönetim panelinden html kodu yerleştirmek istersem nereyi silip html koyacağım?
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

coskun yazdı:peki bir soru daha eğer o alana yönetim panelinden html kodu yerleştirmek istersem nereyi silip html koyacağım?
yönetim panleinden html kod ekleyemezsiniz. Bu bir phpbb3 modu değildir. Sadece basit bir ekleme. reklam.html dosyasının içine ekleyin kodunuzu..
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir