reklam koyacağım forum: www.rikkat.net/forum forumda sağ kısımda boşluk var gördüğünüz gibi

coskun yazdı:Benim phpbb3.0 forumumda kenarlarda boşluk var,bende oraya reklam koymayı düşünüyorum...reklam forumların sağ tarafında olacak ve kaydırma çubuğu aşağıya indikçe reklam banneri de aşağıya inecek ...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
reklam koyacağım forum: http://www.rikkat.net/forum forumda sağ kısımda boşluk var gördüğünüz gibi...
Kod: Tümünü seç
</head>
<body
Kod: Tümünü seç
</head>
<script type="text/javascript">
var zaman_asimi
function kaydir() {
document.getElementById("katman").style.pixelTop = document.body.scrollTop;
//document.getElementById("katman2").style.pixelTop = document.body.scrollTop;
zaman_asimi = setTimeout("kaydir()",0);
}
</script>
<SCRIPT language="JavaScript">
<!--
if ((screen.width>=1024) && (screen.height>=768))
{
document.write("<div align=\"right\" id=\"katman\" style=\"position:absolute; right: 5px; padding-top: 120px; padding-right:10px\"><div id=\"katman2\"><IFRAME SRC=\"reklam.html\" WIDTH=90 HEIGHT=320 MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0 HSPACE=0 VSPACE=0 FRAMEBORDER=0 SCROLLING=NO></IFRAME></div></div>")
}
//-->
</SCRIPT>
<body onload="kaydir();"
reklam.html in içine zaten html kod yazacaksınızcoskun yazdı:html koduyla reklam koymak istersem?
sorun hakkında değil de yerleşimimi hakkında bişey söyleyeceğim. Eğer çözünürlüğün 1024*768 den yüksek se kenarlarda bayağı boşluk varmış gibi görebiliyorsun-ki ben şuana kadar öyle görüyordum.- Ancak çözünürlüğü azalttığımda 1024*768 yaptım. Forumun bir kısmının üstünün kapandığını gördüm. Bu da forum için pek sağlıklı değil zaten. Ancak 1024*768 yanılmıyorsam en çok kullanılan çözünürlük. Kodun ise niye çalışmadığı konusunda ise bi fikrim yok.. Kod bana ait değil ama kendi sitelerimde başarılı olarak kullanıyorum..coskun yazdı:ama bir sorun var...reklam forumda kaymıyor?
link işi halledilir de kayma işi nasıl olacak bilimyorum. Google dayı da kayan banner diye bi arama yapıp javascript kodlarını değiştirip deneyebilirsiniz.coskun yazdı:bilmiyorum ama hem reklam kaymıyor hem de verdiğim link sadece o katman içinde açılıyor![]()
<a href="" target="_blank" title=""></a>
yönetim panleinden html kod ekleyemezsiniz. Bu bir phpbb3 modu değildir. Sadece basit bir ekleme. reklam.html dosyasının içine ekleyin kodunuzu..coskun yazdı:peki bir soru daha eğer o alana yönetim panelinden html kodu yerleştirmek istersem nereyi silip html koyacağım?
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir