Bildiğiniz Bir Host Tavsiyesi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Bildiğiniz Bir Host Tavsiyesi
Arkadaşlar kendimi yeterince pişmiş hissettim hemde ücretsiz sitelerin ihbarsız kapanmalından bıktığımdan ücretli bir hosta geçmek istiyorum... Aranızda tavsiye edebileceğiniz güvenilir ve ucuz bir hosting bileniniz vardır diye düşündüm... biraz araştırdım kimi hostin sitelerin 10MB için yıllık 40$ istiyor bazıları 250MB için Yıllık 25$ diyor... Ne bu anlamadım...
Lütfen gerek kendi hostlarınızı veya bildiğiniz güvenilkir host tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim...
bir de benim daha 25 üye olmasına rağmen databaseim 4MB ı aştı... bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim yani nekadrlık bir database limiti olmalı...
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Lütfen gerek kendi hostlarınızı veya bildiğiniz güvenilkir host tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim...
bir de benim daha 25 üye olmasına rağmen databaseim 4MB ı aştı... bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim yani nekadrlık bir database limiti olmalı...
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
veritabanının limitimi olurmuş, nekadar üye ve mesaj okadar büyük veritabanı.
vergi levhası olmayan yerlerden host alma derim, hosting işine ciddi yaklaşanlar vergiyede müracaat ediyorlar, yoksa sunucu veya reseller kiralayıp hiç birşey bilmeden hostçuluk yapmaya çalışan çok var.
Biraz yabancı dilin varsa dreamhostu tavsiye ederim.
alan= 159.2 GB
BW = 1.592 TB
sınırsız domain bulundurma yani bir nevi reseller,
indirim kuponu ile bir domain hediyeside var yaklaşık 30 ytl ye yıllık alabilirsin.
vergi levhası olmayan yerlerden host alma derim, hosting işine ciddi yaklaşanlar vergiyede müracaat ediyorlar, yoksa sunucu veya reseller kiralayıp hiç birşey bilmeden hostçuluk yapmaya çalışan çok var.
Biraz yabancı dilin varsa dreamhostu tavsiye ederim.
alan= 159.2 GB
BW = 1.592 TB
sınırsız domain bulundurma yani bir nevi reseller,
indirim kuponu ile bir domain hediyeside var yaklaşık 30 ytl ye yıllık alabilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Bildiğiniz Bir Host Tavsiyesi
Mrb Şuan 3 adet sitem http://www.lemanhost.com firmasın'da barınmakta kaliteli ve hızlı bir firma verdikleri hizmete göre fiyatlar gayet iyi tavsite ederim eğer hala hizmet almadı iseniz.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kendi reklamımı yapmam serbestmi 

aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

Baksana arkadaş zaten kendi reklamını yapmış. Sanıım sorun olmaz.Ceyhunozen yazdı:Mrb Şuan 3 adet sitem http://www.lemanhost.com firmasın'da barınmakta kaliteli ve hızlı bir firma verdikleri hizmete göre fiyatlar gayet iyi tavsite ederim eğer hala hizmet almadı iseniz.

Yeni bir güne gülümse !
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
o zaman hemen başlayayım 
sunucum teklan da barınıyor.tr lokasyonlu. ben genede sana özel mesaj atayım...böyle olmaz etik değil.

sunucum teklan da barınıyor.tr lokasyonlu. ben genede sana özel mesaj atayım...böyle olmaz etik değil.

Benim kullandığım hosting paketi aşağıdaki gibi.
2 Domain + Host 'a yıllık 90 ytl ödedim. Teknik destek bakımından son derece iyiler. Sunucular sağlam, kesilme çok nadir oluyor. Şirket ismini isteyenler özel mesajla benden öğrenebilirler.
Trafik: 10 Gb / Ay
Disk Alanı: 1 Gb
Mail Adresi: 20 Tane (Yakında artıcak)
Subdomain: 2 Tane
Veritabanı: 2 Tane
(Not: Şirketle uzaktan yakından bir bağlantım yoktur, tamamen tavsiye amaçlıdır.)
2 Domain + Host 'a yıllık 90 ytl ödedim. Teknik destek bakımından son derece iyiler. Sunucular sağlam, kesilme çok nadir oluyor. Şirket ismini isteyenler özel mesajla benden öğrenebilirler.
Trafik: 10 Gb / Ay
Disk Alanı: 1 Gb
Mail Adresi: 20 Tane (Yakında artıcak)
Subdomain: 2 Tane
Veritabanı: 2 Tane
(Not: Şirketle uzaktan yakından bir bağlantım yoktur, tamamen tavsiye amaçlıdır.)
Ben KebirHost'u öneririm...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Sunucuları çok iyi durumda ve gayet uygun fiyatları var...
İşte Paketleri:
http://www.kebirhost.net/hosting.htm
Ben yaklaşık 3 senedir kendi phpBB forumumu orada barındırıyorum. Gerek veritabanı, gerekse diğer konularda hiçbir sorun yaşamadım.
Kendileri sponsorumuz olur o yüzden benim gönderdiğimi söylersen sevinirim. Tabi düşünürsen
Söylemezsen de sorun değil 
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Sunucuları çok iyi durumda ve gayet uygun fiyatları var...
İşte Paketleri:
http://www.kebirhost.net/hosting.htm
Ben yaklaşık 3 senedir kendi phpBB forumumu orada barındırıyorum. Gerek veritabanı, gerekse diğer konularda hiçbir sorun yaşamadım.
Kendileri sponsorumuz olur o yüzden benim gönderdiğimi söylersen sevinirim. Tabi düşünürsen

Merhaba.
Bende www.vit.com.tr ' den hizmet alıyorum. Dedicated sunucu hizmeti alıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım zaten sorunu size yansıtmadan yapıyorlar. Herhangi birşeyde anında telefon yoluyla ulaşıyorlar.
Bende www.vit.com.tr ' den hizmet alıyorum. Dedicated sunucu hizmeti alıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım zaten sorunu size yansıtmadan yapıyorlar. Herhangi birşeyde anında telefon yoluyla ulaşıyorlar.
Yeni bir güne gülümse !
ya mc_kelleci bu sitenin domainini almayı düşünüyormusun benim gerçekten hoşuma gitti. www.suandayok.com yanlış anlama aslında profosyonel birşey olurdu. hem boşta zaten.mc_kelleci yazdı:o zaman hemen başlayayım

Yeni bir güne gülümse !
www.ispro.net
15 Gün Deneme
• Disk 280 MB
• Trafik 48GB/Yıl
• Alanadı limitsiz
• MySQL VT. limitsiz
• E-posta bedava
• Antivirüs bedava
17.40 YTL/YIL
şuan bunu kullanıyorum ben ve gayet memnunum
15 Gün Deneme
• Disk 280 MB
• Trafik 48GB/Yıl
• Alanadı limitsiz
• MySQL VT. limitsiz
• E-posta bedava
• Antivirüs bedava
17.40 YTL/YIL
şuan bunu kullanıyorum ben ve gayet memnunum

I LoVe phpBBTurKeY..!
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
ben dreamhost kullanıyorum ama galiba değiştiricem(belli de olmaz tabi). Dreamhost baya güvenilir 
http://www.dreamhost.com/

http://www.dreamhost.com/
blogcu
Arkadaşlar sizin tavsiye ettiğiniz sitelere baktım. Fiyatlar bana yüksek gedi açıkçası. Bir de verilen fiyatlara KDV eklenmemiş. O da eklenince %18 artıyor. Benim kullandığım paketi sizin önerdiğiniz sitelerde yıllık 130-150 ytl arasında bir ücrete denk geliyor. Ben 2 domain + host'a 90 ytl verdim.
www.turhost.com
Herkes verdi madem ben de veriyim kullandığım şirketin adresini. Şirketin merkezi İzmit'te. 7 gün süresince teknik servis hizmette. Herhangi bir sorun olduğunda en geç 2-3 saat içerisinde size dönüyorlar. 1-2 gece başıma gelen 1-2 saatlik sunucu kesintileri haricinde bir sorun yaşamadım. Gayet memnunum, bakmanızı öneririm.
www.turhost.com
Herkes verdi madem ben de veriyim kullandığım şirketin adresini. Şirketin merkezi İzmit'te. 7 gün süresince teknik servis hizmette. Herhangi bir sorun olduğunda en geç 2-3 saat içerisinde size dönüyorlar. 1-2 gece başıma gelen 1-2 saatlik sunucu kesintileri haricinde bir sorun yaşamadım. Gayet memnunum, bakmanızı öneririm.

- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
kusura bakma kardeş. özel durumlardan dolayı internetten bayağı uzak kaldım. dediğin domaini alayım sorun deilde benim su anda o siteye harcıyacağım hiç vaktim yokbasoglanh yazdı:ya mc_kelleci bu sitenin domainini almayı düşünüyormusun benim gerçekten hoşuma gitti. http://www.xxx.com yanlış anlama aslında profosyonel birşey olurdu. hem boşta zaten.mc_kelleci yazdı:o zaman hemen başlayayım

bu arada arkadaşlar http://www.mernasoft.net/hosting.php adresinden hosting paketlerine bakabilirsiniz.fiyatlar biraz tuzlu gibi ama almak istediğiniz paketi almak istediğiniz fiyatı bana özel mesaj yoluyla iletin bi phpbb sever olarak kolaylık yaparım

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir