Bildiğiniz Bir Host Tavsiyesi

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
rhtgltkn
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bildiğiniz Bir Host Tavsiyesi

Mesaj gönderen rhtgltkn »

Arkadaşlar kendimi yeterince pişmiş hissettim hemde ücretsiz sitelerin ihbarsız kapanmalından bıktığımdan ücretli bir hosta geçmek istiyorum... Aranızda tavsiye edebileceğiniz güvenilir ve ucuz bir hosting bileniniz vardır diye düşündüm... biraz araştırdım kimi hostin sitelerin 10MB için yıllık 40$ istiyor bazıları 250MB için Yıllık 25$ diyor... Ne bu anlamadım...
Lütfen gerek kendi hostlarınızı veya bildiğiniz güvenilkir host tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim...

bir de benim daha 25 üye olmasına rağmen databaseim 4MB ı aştı... bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim yani nekadrlık bir database limiti olmalı...

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

veritabanının limitimi olurmuş, nekadar üye ve mesaj okadar büyük veritabanı.

vergi levhası olmayan yerlerden host alma derim, hosting işine ciddi yaklaşanlar vergiyede müracaat ediyorlar, yoksa sunucu veya reseller kiralayıp hiç birşey bilmeden hostçuluk yapmaya çalışan çok var.

Biraz yabancı dilin varsa dreamhostu tavsiye ederim.

alan= 159.2 GB
BW = 1.592 TB
sınırsız domain bulundurma yani bir nevi reseller,

indirim kuponu ile bir domain hediyeside var yaklaşık 30 ytl ye yıllık alabilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Ceyhunozen
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Bildiğiniz Bir Host Tavsiyesi

Mesaj gönderen Ceyhunozen »

Mrb Şuan 3 adet sitem http://www.lemanhost.com firmasın'da barınmakta kaliteli ve hızlı bir firma verdikleri hizmete göre fiyatlar gayet iyi tavsite ederim eğer hala hizmet almadı iseniz.
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

kendi reklamımı yapmam serbestmi :)
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

Ceyhunozen yazdı:Mrb Şuan 3 adet sitem http://www.lemanhost.com firmasın'da barınmakta kaliteli ve hızlı bir firma verdikleri hizmete göre fiyatlar gayet iyi tavsite ederim eğer hala hizmet almadı iseniz.
Baksana arkadaş zaten kendi reklamını yapmış. Sanıım sorun olmaz. :lol:
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

o zaman hemen başlayayım :)

sunucum teklan da barınıyor.tr lokasyonlu. ben genede sana özel mesaj atayım...böyle olmaz etik değil.
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Benim kullandığım hosting paketi aşağıdaki gibi.

2 Domain + Host 'a yıllık 90 ytl ödedim. Teknik destek bakımından son derece iyiler. Sunucular sağlam, kesilme çok nadir oluyor. Şirket ismini isteyenler özel mesajla benden öğrenebilirler.

Trafik: 10 Gb / Ay
Disk Alanı: 1 Gb
Mail Adresi: 20 Tane (Yakında artıcak)
Subdomain: 2 Tane
Veritabanı: 2 Tane

(Not: Şirketle uzaktan yakından bir bağlantım yoktur, tamamen tavsiye amaçlıdır.)
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Ben KebirHost'u öneririm...

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Sunucuları çok iyi durumda ve gayet uygun fiyatları var...

İşte Paketleri:
http://www.kebirhost.net/hosting.htm

Ben yaklaşık 3 senedir kendi phpBB forumumu orada barındırıyorum. Gerek veritabanı, gerekse diğer konularda hiçbir sorun yaşamadım.

Kendileri sponsorumuz olur o yüzden benim gönderdiğimi söylersen sevinirim. Tabi düşünürsen :) Söylemezsen de sorun değil ;)
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Merhaba.
Bende www.vit.com.tr ' den hizmet alıyorum. Dedicated sunucu hizmeti alıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım zaten sorunu size yansıtmadan yapıyorlar. Herhangi birşeyde anında telefon yoluyla ulaşıyorlar.
Yeni bir güne gülümse !
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

mc_kelleci yazdı:o zaman hemen başlayayım :)

sunucum teklan da barınıyor.tr lokasyonlu. ben genede sana özel mesaj atayım...böyle olmaz etik değil.
ya mc_kelleci bu sitenin domainini almayı düşünüyormusun benim gerçekten hoşuma gitti. www.suandayok.com yanlış anlama aslında profosyonel birşey olurdu. hem boşta zaten. :)
Yeni bir güne gülümse !
Kullanıcı avatarı
C@N
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen C@N »

www.ispro.net

15 Gün Deneme
• Disk 280 MB
• Trafik 48GB/Yıl
• Alanadı limitsiz
• MySQL VT. limitsiz
• E-posta bedava
• Antivirüs bedava

17.40 YTL/YIL

şuan bunu kullanıyorum ben ve gayet memnunum
Resim
I LoVe phpBBTurKeY..!
Kullanıcı avatarı
blogcu forum
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen blogcu forum »

ben dreamhost kullanıyorum ama galiba değiştiricem(belli de olmaz tabi). Dreamhost baya güvenilir ;)

http://www.dreamhost.com/
blogcu
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malt »

Arkadaşlar sizin tavsiye ettiğiniz sitelere baktım. Fiyatlar bana yüksek gedi açıkçası. Bir de verilen fiyatlara KDV eklenmemiş. O da eklenince %18 artıyor. Benim kullandığım paketi sizin önerdiğiniz sitelerde yıllık 130-150 ytl arasında bir ücrete denk geliyor. Ben 2 domain + host'a 90 ytl verdim.

www.turhost.com

Herkes verdi madem ben de veriyim kullandığım şirketin adresini. Şirketin merkezi İzmit'te. 7 gün süresince teknik servis hizmette. Herhangi bir sorun olduğunda en geç 2-3 saat içerisinde size dönüyorlar. 1-2 gece başıma gelen 1-2 saatlik sunucu kesintileri haricinde bir sorun yaşamadım. Gayet memnunum, bakmanızı öneririm. :wink:
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

basoglanh yazdı:
mc_kelleci yazdı:o zaman hemen başlayayım :)

ya mc_kelleci bu sitenin domainini almayı düşünüyormusun benim gerçekten hoşuma gitti. http://www.xxx.com yanlış anlama aslında profosyonel birşey olurdu. hem boşta zaten. :)
kusura bakma kardeş. özel durumlardan dolayı internetten bayağı uzak kaldım. dediğin domaini alayım sorun deilde benim su anda o siteye harcıyacağım hiç vaktim yok :) ama güzel domain her an fikrimi değiştirip alabilirim ;)

bu arada arkadaşlar http://www.mernasoft.net/hosting.php adresinden hosting paketlerine bakabilirsiniz.fiyatlar biraz tuzlu gibi ama almak istediğiniz paketi almak istediğiniz fiyatı bana özel mesaj yoluyla iletin bi phpbb sever olarak kolaylık yaparım ;)

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir