Çift Logo
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Çift Logo
Ben bazı sitelerde çift logo gördüm(Aşağıdaki resimdeki gibi).Solda kare bir logo ve sağda dikdörtgen bir logo gördüm.Bu nasıl yapmışlar??
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Re: Çift Logo
yawww benim sitede gördüğünü hemen konu açıyon bana sorsana bir
özel kodları var onlarla oluyor
özel kodları var onlarla oluyor

Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [Çözüldü] Çift Logo
Arkadaşlar resimdeki gibi yapmayı bilen var mı?
- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Çözümü bulduğunuza göre paylaşırsınız artık...
Herkes istifade etsin...
Herkes istifade etsin...
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Çözümü bilmiyorum.Replax arkadaşımız paylaşmadı.Bilen varsa diye soruyorum.
- mustafakumbar
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Başlığı ÇÖZÜLDÜ Olarak atınca , bende çözüldü zannettim...cagatayozata yazdı:Çözümü bilmiyorum.Replax arkadaşımız paylaşmadı.Bilen varsa diye soruyorum.
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
Aslında Vericektim Ama cagatayozata Bilip Bilmeden Birşeyi Siteme Gelip Onca Kötü Söz Sölemesinden Kodları Vermeyeceğim K.bakmayın..
Başka Kodları Bilen VArsa Bilemem Paylaşır..
Başka Kodları Bilen VArsa Bilemem Paylaşır..
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Replax paylaşcam dediği için çözüldü yazılmış.Replax dışında yapmasını bilen arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir