Çift Logo

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Çift Logo

Mesaj gönderen cagatayozata »

Ben bazı sitelerde çift logo gördüm(Aşağıdaki resimdeki gibi).Solda kare bir logo ve sağda dikdörtgen bir logo gördüm.Bu nasıl yapmışlar??

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
ReplaX123
Uzaklaştırıldı

Re: Çift Logo

Mesaj gönderen ReplaX123 »

yawww benim sitede gördüğünü hemen konu açıyon bana sorsana bir

özel kodları var onlarla oluyor :)
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [Çözüldü] Çift Logo

Arkadaşlar resimdeki gibi yapmayı bilen var mı?
Kullanıcı avatarı
mustafakumbar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mustafakumbar »

Çözümü bulduğunuza göre paylaşırsınız artık...
Herkes istifade etsin...
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Çözümü bilmiyorum.Replax arkadaşımız paylaşmadı.Bilen varsa diye soruyorum.
Kullanıcı avatarı
mustafakumbar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mustafakumbar »

cagatayozata yazdı:Çözümü bilmiyorum.Replax arkadaşımız paylaşmadı.Bilen varsa diye soruyorum.
Başlığı ÇÖZÜLDÜ Olarak atınca , bende çözüldü zannettim...
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
ReplaX123
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen ReplaX123 »

Aslında Vericektim Ama cagatayozata Bilip Bilmeden Birşeyi Siteme Gelip Onca Kötü Söz Sölemesinden Kodları Vermeyeceğim K.bakmayın..

Başka Kodları Bilen VArsa Bilemem Paylaşır..
Bu kullanıcı kendi web sitesindeki phpbb ve Türkçe çeviri imzalarını sitemizden destek alırken ekleyip, destek aldıktan sonra kendini çok akıllı sanıp sildiği için uzaklaştılırmıştır ve bundan sonra destek verilmeyecektir (phpBB Türkiye yönetimi)
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Replax paylaşcam dediği için çözüldü yazılmış.Replax dışında yapmasını bilen arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir