Resimlerin ve görsel doğrulama kodunun gözükmemesi
login
login php diğer görünüm ayarlarını vs değiştirmeyecekmi ? herşey plustaki gibi duracak yanlız görsel doğrulama içinmi faydalı olacakıtr?
öLdÜrÜcÜ tEkNiĞiNi kULLaN
Bence olmaz çünki sadece ctracker ismli mod un login deki özelliğini yok ediyoruz. Ama ctracker login de ne yapıyor ?
sadece yanlış şifre girildiğinde sizin güvenlik kodunu yazmanızı istiyor yani bence bu bir güvenlik değildir. Bende siteme ctracker ı kurdum ve bilerek logindeki değişikliği yapmadım.
sadece yanlış şifre girildiğinde sizin güvenlik kodunu yazmanızı istiyor yani bence bu bir güvenlik değildir. Bende siteme ctracker ı kurdum ve bilerek logindeki değişikliği yapmadım.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
nefrit böyle demişsin bende öyle yaptım bu sefer kayıtlı kullanıcıları görmüor forum iyimi.nasıl düzeltebilirimm sizce. tek girebilen admin olarak benim.dier üyeler foruma giriş yapamıyor.yardımcı olun bana acil plsNEFRİT yazdı:Kardeşim bunun en basit yolu 2.0.20 versiyonlu bir forum download edip onun login.php si ile sizdeki login.php yi değiştirmektir.Kors4n yazdı:Kusura bakmayın Ama Yine Görünmüyor..
gece gece yedek de almadık iyimi

üye listesi gözüküyor fakat ve lakin login.php üyeleri tanımıyor.bunun bir çözümü olmalı.phpmyadmin den felan ama ben bilmiorum.acele yardım lütfen
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir