[MOD][phpbb3.0.X] Forum Sol Blok 1.0.6
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: [MOD][phpbb3.0.4] Forum Sol Blok
Merhaba,
Forumu sıfırladım. 3.0.4 yeniden yükledim, stilleri yeniledim, ön belleği temizledim. Şu anda hiç bir MOD yüklü değil. Herhangi bir yerde de hata yok.
Akşam sadece INDEX içinde sol-blok değişikliğini yapacağım. Bakalım ne olacak.
Forumu sıfırladım. 3.0.4 yeniden yükledim, stilleri yeniledim, ön belleği temizledim. Şu anda hiç bir MOD yüklü değil. Herhangi bir yerde de hata yok.
Akşam sadece INDEX içinde sol-blok değişikliğini yapacağım. Bakalım ne olacak.
Tüm sayfalarda rahatlıkla yapabilirsin, sadece Türkçe karekter hatasına dikkat etmelisin.
Kafayı yemek üzereyim. Prosilver'da kurdum bu sefer daha ana sayfada hata vermeye başladı.
Benim yaptığım değişiklikler mi bozuyor diye, sizden gelen dosyaları olduğu gibi yükledim gene aynı hatayı verdi. Dosyaları tek tek kontrol ettim, tekrar gönderdim gene olmadı. Ekte değişiklik yapılmış haliyle dosyları gönderdim, belki siz bir şey bulabilirsiniz.
Kod: Tümünü seç
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewforum.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewforum.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewforum.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewforum.php:1)
En son osmanli tarafından 29.12.2008, 19:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eklediğin dosyaların içeriği boş
İçeriğini göremediğim için bir yorum yapamadım.

Boş mu ? Aynı dosyayı ben indirince aynen görüyorum. Tekrar göndereyim
Bu da olmazsa e-mail adresinizi verirseniz oraya gönderirirm
Bu da olmazsa e-mail adresinizi verirseniz oraya gönderirirm
En son osmanli tarafından 29.12.2008, 22:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yaptığınız değişiklikler hatalı idi birde _vti_cnf diye bir dosya açmışsınız içerisinde bloklar var ama içeriği tamamen değişik hiç bir şey anlamadı
Şimdi eklediğim dosyada sizin forumunuza göre tüm değişiklileri yaptım, hiç bir değişiklik yapmadan benim verdiğim dosyaları yerlerine at, düzenlenecek dosyalardaki düzenlemeleri yaptığım için onları rootdakilerin üzerine yazdır. Hiç bir sorun çıkacağını sanmıyorum test ettim.

- Dosya ekleri
-
- Forum sol blok MOD [1.0.1] ozel.rar
- (38.43 KiB) 306 kere indirildi
Yardımlarınız için teşekkürler. Bu sefer oldu.
Kurulum dosyasında root/viewtopic ve root/styles/prosilver/templates/viewtopic_body dosyalarıyla ilgili bir değişiklikten bahsedilmiyor. Ancak sizin gönderdiğiniz dosyada var.
Bundan dolayı olabilir mi ?
Kurulum dosyasında root/viewtopic ve root/styles/prosilver/templates/viewtopic_body dosyalarıyla ilgili bir değişiklikten bahsedilmiyor. Ancak sizin gönderdiğiniz dosyada var.
Bundan dolayı olabilir mi ?
Onu ekstradan viewtopicte göstermek isteyenler için viewtopic.php?f=34&t=14861#p80150 burada anlattım.
Genel Hata
Could not open ./../styles/subsilver2/template/colour_swatch.html
Bende kurdum görüntü yeniledim stilleri yenile diyorum bu hatayı veriyor. Ve forumda hiç bir değişiklik olmuyor. Eklediklerimi sildim yerine orjinallerini yükledim ama hata yine var. Bunu nasıl düzeltebilirim aksi halde hiç bir mod yükleyemem.
Bende kurdum görüntü yeniledim stilleri yenile diyorum bu hatayı veriyor. Ve forumda hiç bir değişiklik olmuyor. Eklediklerimi sildim yerine orjinallerini yükledim ama hata yine var. Bunu nasıl düzeltebilirim aksi halde hiç bir mod yükleyemem.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
odel yazdı:Genel Hata
bu modan kaynaklanmiyor!
bu sql u calistirirsan sorun kalkar

Kod: Tümünü seç
DELETE FROM `phpbb_styles_template_data` WHERE `template_filename`= 'colour_swatch.html';

Sayın Esmerözcan cron dosyasıda var dediğinizide uyguladım ama maalesef artık admin panelinede giremiyorum. geçmişi sildim olmadı, subsilveri komple değiştirdim olmadı. ucp.php değiştim yine olmadı ne yapsam olmuyor. Hadi bari admin paneline girebilsem bazı değişiklikler daha kolay olabilir. kullanıcı adı şifresinden sonra
(En fazla izin verilen giriş deneme sayısını aştınız. Kullanıcı adı ve şifrenize ilaveten alttaki resimdeki kodu doğrulamanız gerekiyor.) resimde görünmüyor. Yardım lütfen. Diğer bütün girişler normal gönderimler forum işleyişi sadece admin bırakın paneli foruma bile giremiyor.
(En fazla izin verilen giriş deneme sayısını aştınız. Kullanıcı adı ve şifrenize ilaveten alttaki resimdeki kodu doğrulamanız gerekiyor.) resimde görünmüyor. Yardım lütfen. Diğer bütün girişler normal gönderimler forum işleyişi sadece admin bırakın paneli foruma bile giremiyor.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
verdigim sqli calistirdiniz mi? bu o hatayi 100% kaldirir phpbb.comda da yaziyor ve kendimde yasadigim icin bu yöntemle cözdüm.odel yazdı:Sayın Esmerözcan cron dosyasıda var dediğinizide uyguladım ama maalesef artık admin panelinede giremiyorum. geçmişi sildim olmadı, subsilveri komple değiştirdim olmadı. ucp.php değiştim yine olmadı ne yapsam olmuyor. Hadi bari admin paneline girebilsem bazı değişiklikler daha kolay olabilir. kullanıcı adı şifresinden sonra
ikinci sorununuza gelince ftpnize cron.php yi yollayin gecenlerde benim basima geldi olsa bile orjinalini yollayin bunu nerden anladim diye soruyorsaniz imzalarin yanina bakin sol tarafta cron yaziyor buda tahminimce dosyada hata oldugu zaman veya dosya bulunamadigi zaman yaziyor gecenlerde benim basima geldi ve dosyayi tekrar yolladim sorun kalkti
ücüncü sorununuz resim onayi neden gözükmedigini bilmiyorum ama tarayicinizin cerezlerini cache gecmisini felan silerseniz tekrar giris yapabilirsiniz tahminimce bunu deneyin sifrenizi unuttuysaniz phpmyadmindeki md5 sifresini degistirmeniz gerek, simdilik dediklerimi deneyin olmazsa yardimci olmaya calisirim ayrica destek bölümünü konu acarsaniz bu konudan cikmis olmayiz (sorununuz devam ederse)

kolay gelsin...
Sayın Esmer özcan sorun devam ediyor bende dediğin gibi destek forumuna başlık açtım. Ne yapmalıyım?
Esmer özcan arkadaşın dediği gibi sorunun bu modla ilgili değil, bununla ilgili olsaydı değişiklikleri ve dosyaları geri aldığında sorunun çözülürdü ama bununla ilgisi yok, başka yerde bir hata yapmış olmalısınız
colour_swatch.html dosyasını template dizinine atarak deneyiniz, çözülmesi gerek şayet çözülmesse aşağdaki çözüm yolu işinize yarayabilir.
viewtopic.php?f=20&t=14666#p78790
viewtopic.php?f=20&t=14666#p78790
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir