Üyelere Aktivasyon maili gelmiyor.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Üyelere Aktivasyon maili gelmiyor.
Siteme üye olanların hiçbirine aktivasyonla ilgili mail gelmiyor ayrıca yöneticiyede gelmesi gereken mail gelmiyor Kullanıcı kayıt ayarlarından hesap etkinleştirme kısmını kullanıcıda yapsam yöneticide yapsam olmadı üye olunca "Hesabınız oluşturuldu, fakat pano yönetici tarafından onaylanması gerekmektedir. Yöneticiye bir e-posta gönderildi, hesabınız faaliyete geçirildiği zaman haberdar edileceksiniz" diyor ama ne yönetiye nede kullanıcıya mail felan gelmiyor arkadaşlar bu neden kaynaklanıyordur ve bu durumu nasıl düzeltebilirim??
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Üyelere Aktivasyon maili gelmiyor.
YKP'de Pasif Kullanicilar var ordan aktif edebilirsin ve Ayarlama icinde Kullanici Kayit Ayarlarindan
biliyorum ordan aktive edildiği zaten benim sorunum o deil ben ordan aktive edince üyeye mail gitmesi lazım gitmiyor ayrıca üye kayıt olunca yöneticiye mail gelmesi lazım gelmiyor.
"Hesabınız oluşturuldu, fakat pano yönetici tarafından onaylanması gerekmektedir. Yöneticiye bir e-posta gönderildi, hesabınız faaliyete geçirildiği zaman haberdar edileceksiniz"
Burdada dediği gibi yönetiye gelmesi gereken mail gelmiyor,ayrıca ben aktive edince kullanıcıya gitmesi gereken mail gitmiyor.
"Hesabınız oluşturuldu, fakat pano yönetici tarafından onaylanması gerekmektedir. Yöneticiye bir e-posta gönderildi, hesabınız faaliyete geçirildiği zaman haberdar edileceksiniz"
Burdada dediği gibi yönetiye gelmesi gereken mail gelmiyor,ayrıca ben aktive edince kullanıcıya gitmesi gereken mail gitmiyor.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kullanici kayit ayarlarinda hangisini isaretledin ? 4 secenek var
Kapali >> Yok >> Kullanici tarafindan >> Yönetici tarafindan
Kapali: Kayit Kapali Üye olunamaz
Yok: Aktivasyon gerek yok
Kullanici tarafindan: Kullaniciya mail gelir aktivasyon yapmasi lazim
Yönetici tarafindan: Yönetici YKP'den Aktif eder
eger Kullanici tarafindan yapipta gelmiyorsa sunlari dene
>> E-Posta Ayarlar
Forum genelinde e-posta gönderimini aç.:
burayi Evet yap yinede gelmiyorsa Hostcunla irtibata gec Mail secenegi felan acikmi diye bazen hostcular sinirliyor felan
Kapali >> Yok >> Kullanici tarafindan >> Yönetici tarafindan
Kapali: Kayit Kapali Üye olunamaz
Yok: Aktivasyon gerek yok
Kullanici tarafindan: Kullaniciya mail gelir aktivasyon yapmasi lazim
Yönetici tarafindan: Yönetici YKP'den Aktif eder
eger Kullanici tarafindan yapipta gelmiyorsa sunlari dene
>> E-Posta Ayarlar
Forum genelinde e-posta gönderimini aç.:
burayi Evet yap yinede gelmiyorsa Hostcunla irtibata gec Mail secenegi felan acikmi diye bazen hostcular sinirliyor felan
arkadaşım ben ilk msjımda söyledim zaten senin yazdıklarını host un mail kısmı acık sorun yok,ayrıca e postalarda acık ama mail gitmiyor.bomberman yazdı:Siteme üye olanların hiçbirine aktivasyonla ilgili mail gelmiyor ayrıca yöneticiyede gelmesi gereken mail gelmiyor Kullanıcı kayıt ayarlarından hesap etkinleştirme kısmını kullanıcıda yapsam yöneticide yapsam olmadı üye olunca "Hesabınız oluşturuldu, fakat pano yönetici tarafından onaylanması gerekmektedir. Yöneticiye bir e-posta gönderildi, hesabınız faaliyete geçirildiği zaman haberdar edileceksiniz" diyor ama ne yönetiye nede kullanıcıya mail felan gelmiyor arkadaşlar bu neden kaynaklanıyordur ve bu durumu nasıl düzeltebilirim??
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Evet Aynı Sorun Bendede Var Üyelere E-Posta Atiyorum Oda Gitmiyor Sadece Yonetime Gonderiyorum Oda Gitmiyo ?
Sadece Üyelere Ozel Mesaj Gelince Ozaman Onemsize Geliyor Ozel Mesaj Gelmis Diye Digerlerinin Hepsi Pasif ?
Sadece Üyelere Ozel Mesaj Gelince Ozaman Onemsize Geliyor Ozel Mesaj Gelmis Diye Digerlerinin Hepsi Pasif ?
özel msj atıncada gelmiyor bana sana gene mail önemsiz postana geliyomuş bana hiç gelmiyor ve hiç gitmiyor ama üye olmada bi sorun yok.

YKP'ye girip sol menüden E-posta Ayarları'na gelip SMTP ayarlarını şu şekilde yapın:
E-posta için SMTP sunucusu kullan: Hayır
E-posta için SMTP sunucusu kullan: 25
SMTP için doğrulama metodu: PLAIN
SMTP kullanıcı adı: boş bırakın
SMTP şifresi: boş bırakın
Ayrıca mail kutunuzdan spam / junk / istenmeyen e-posta bölümünü kontrol edin. Bu şekildede sorun düzelmezse hosting firmanızdan SMTP bilgilerinizi isteyerek yukarıdaki alanları ona göre doldurun.
Ayrıca mail kutunuzdan spam / junk / istenmeyen e-posta bölümünü kontrol edin. Bu şekildede sorun düzelmezse hosting firmanızdan SMTP bilgilerinizi isteyerek yukarıdaki alanları ona göre doldurun.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Bu sorun çözüldü mü arkadaşlar. Aynı sorun bende de var.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaşlar bu sorun için tam çözüm önerebilecek varmı acaba ..
akvaryumturkiye.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Zaten ayarlar böyle aynı sorum bendede var ne aktivasyon maili nede özel mesajlar hiçbir şekilde e-mail adreslerine gitmiyor. Çözüm yolu mutlaka vardır yardım edinESQARE yazdı:YKP'ye girip sol menüden E-posta Ayarları'na gelip SMTP ayarlarını şu şekilde yapın:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir