Hosting Önerileriniz!
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hosting Önerileriniz!
Arkadaşlar ben veritabanı geniş olan bir hosting arıyorum lütfen tecrübelerinizden bana örnek veriniz lütfen free olsun... Alan boyutu en az 150 mb olsun. Bandwith en az 10 gb olsun...
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Hosting Önerileriniz!
Free istiyorsan aşağıdaki siteyi incele.Ben kullanmıştım iyidir.Ücretli istiyorsan pm atarsın.
http://www.bplaced.net/
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kardeşim sağol güzele benziyor fakat bir türlü üye olamadım siteye yani üyelik formunu bulamadım acaba link verir misin?cagatayozata yazdı:Free istiyorsan aşağıdaki siteyi incele.Ben kullanmıştım iyidir.Ücretli istiyorsan pm atarsın.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Site kaydı kontrollü yaptığı için belii saatlar içerisinde oluyormuş.Yarın deneyabilirsin.Unsere Registrierungszeiten sind täglich zwischen 06.00 - 18.00 Uhr MEZ
Kayıt için anasayfadaki 1 gb lik veya 2 gb lik paketlerden birini seç ve sign up a bas.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bunu deneyeceğim peki başka önerileriniz var mı?cagatayozata yazdı:Site kaydı kontrollü yaptığı için belii saatlar içerisinde oluyormuş.Yarın deneyabilirsin.Unsere Registrierungszeiten sind täglich zwischen 06.00 - 18.00 Uhr MEZ
Kayıt için anasayfadaki 1 gb lik veya 2 gb lik paketlerden birini seç ve sign up a bas.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar bu olmadı bana vista panel lazım site üzerinden değil normal vista panel lütfen...
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Vista panel derken? cpanel plesk felan mı istiyon?
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yani siteye login yaparak istemiyorum örneğin panel.domain.com buradan giriş yapacam üye olduğum siteden giriş yapmayacam...cagatayozata yazdı:Vista panel derken? cpanel plesk felan mı istiyon?
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Gireceğin loginde zaten cpanel ve plesk gibi.Yani ayni işlemleri yapacaksın.Farklı bişey yok.lordtiger61 yazdı:Yani siteye login yaparak istemiyorum örneğin panel.domain.com buradan giriş yapacam üye olduğum siteden giriş yapmayacam...cagatayozata yazdı:Vista panel derken? cpanel plesk felan mı istiyon?

Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bilmiyorum ama kullanamıyorum öylelerini diğer türlü daha açık oluyor sizin dediğiniz türde ise herşey bir birine giriyor :S
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Eğer cpanel ve ücretsiz dersen bunu buldum kullandım çalışıyor.
http://www.2kmegs.com
Edit:Bu siteyi 5 gün önce denemiştim açılıyordu.Şu anda açılmıyor.Belki sunucuda problem var ondan açılmıyor yada kapanmış olabilir sonra denersin.
Edit:Bu siteyi 5 gün önce denemiştim açılıyordu.Şu anda açılmıyor.Belki sunucuda problem var ondan açılmıyor yada kapanmış olabilir sonra denersin.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kardeşim bu siteyi biliyorum güzel fakat bir sorun var ben bunun ftp sinden anlamadım yani root dizini bunun hangi dosyasındaydı ftp de phpbb nin dosyalarını nereye atacam onu anlayamadım eğer söylmersen çok güzel olurcagatayozata yazdı:Eğer cpanel ve ücretsiz dersen bunu buldum kullandım çalışıyor.

- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ftp ye bağlanınca ordaki public_html adlı klasör senin kullanacağın yer.phpBB dosyalarını oraya atacaksın.Cpanelde ftp böyle oluyor.public_html yi kullanman gerekiyor.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Çok Teşekkür ederim ben şimdi bende kayıtlı olan verileri nasıl alabilirim hostigimde kayıtlı olanları?cagatayozata yazdı:Ftp ye bağlanınca ordaki public_html adlı klasör senin kullanacağın yer.phpBB dosyalarını oraya atacaksın.Cpanelde ftp böyle oluyor.public_html yi kullanman gerekiyor.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hostta ne kurulu neyi almak istiyorsun? Normal dosyalarını almak istiyorsan gir ftp ne ordan public_html ye ordakileri alırsın.phpBB forum felansa yedek alcan.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir