Hosting Önerileriniz!

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Hosting Önerileriniz!

Mesaj gönderen lordtiger61 »

Arkadaşlar ben veritabanı geniş olan bir hosting arıyorum lütfen tecrübelerinizden bana örnek veriniz lütfen free olsun... Alan boyutu en az 150 mb olsun. Bandwith en az 10 gb olsun...
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Hosting Önerileriniz!

Mesaj gönderen cagatayozata »

Free istiyorsan aşağıdaki siteyi incele.Ben kullanmıştım iyidir.Ücretli istiyorsan pm atarsın.

http://www.bplaced.net/
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cagatayozata yazdı:Free istiyorsan aşağıdaki siteyi incele.Ben kullanmıştım iyidir.Ücretli istiyorsan pm atarsın.

http://www.bplaced.net/
Kardeşim sağol güzele benziyor fakat bir türlü üye olamadım siteye yani üyelik formunu bulamadım acaba link verir misin?
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Unsere Registrierungszeiten sind täglich zwischen 06.00 - 18.00 Uhr MEZ
Site kaydı kontrollü yaptığı için belii saatlar içerisinde oluyormuş.Yarın deneyabilirsin.

Kayıt için anasayfadaki 1 gb lik veya 2 gb lik paketlerden birini seç ve sign up a bas.
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cagatayozata yazdı:
Unsere Registrierungszeiten sind täglich zwischen 06.00 - 18.00 Uhr MEZ
Site kaydı kontrollü yaptığı için belii saatlar içerisinde oluyormuş.Yarın deneyabilirsin.

Kayıt için anasayfadaki 1 gb lik veya 2 gb lik paketlerden birini seç ve sign up a bas.
Bunu deneyeceğim peki başka önerileriniz var mı?
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Arkadaşlar bu olmadı bana vista panel lazım site üzerinden değil normal vista panel lütfen...
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Vista panel derken? cpanel plesk felan mı istiyon?
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cagatayozata yazdı:Vista panel derken? cpanel plesk felan mı istiyon?
Yani siteye login yaparak istemiyorum örneğin panel.domain.com buradan giriş yapacam üye olduğum siteden giriş yapmayacam...
Kullanıcı avatarı
Pierce_MVP
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Pierce_MVP »

lordtiger61 yazdı:
cagatayozata yazdı:Vista panel derken? cpanel plesk felan mı istiyon?
Yani siteye login yaparak istemiyorum örneğin panel.domain.com buradan giriş yapacam üye olduğum siteden giriş yapmayacam...
Gireceğin loginde zaten cpanel ve plesk gibi.Yani ayni işlemleri yapacaksın.Farklı bişey yok. :)
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bilmiyorum ama kullanamıyorum öylelerini diğer türlü daha açık oluyor sizin dediğiniz türde ise herşey bir birine giriyor :S
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Eğer cpanel ve ücretsiz dersen bunu buldum kullandım çalışıyor.

http://www.2kmegs.com

Edit:Bu siteyi 5 gün önce denemiştim açılıyordu.Şu anda açılmıyor.Belki sunucuda problem var ondan açılmıyor yada kapanmış olabilir sonra denersin.
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cagatayozata yazdı:Eğer cpanel ve ücretsiz dersen bunu buldum kullandım çalışıyor.

http://www.2kmegs.com

Edit:Bu siteyi 5 gün önce denemiştim açılıyordu.Şu anda açılmıyor.Belki sunucuda problem var ondan açılmıyor yada kapanmış olabilir sonra denersin.
Kardeşim bu siteyi biliyorum güzel fakat bir sorun var ben bunun ftp sinden anlamadım yani root dizini bunun hangi dosyasındaydı ftp de phpbb nin dosyalarını nereye atacam onu anlayamadım eğer söylmersen çok güzel olur :D
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Ftp ye bağlanınca ordaki public_html adlı klasör senin kullanacağın yer.phpBB dosyalarını oraya atacaksın.Cpanelde ftp böyle oluyor.public_html yi kullanman gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
lordtiger61
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cagatayozata yazdı:Ftp ye bağlanınca ordaki public_html adlı klasör senin kullanacağın yer.phpBB dosyalarını oraya atacaksın.Cpanelde ftp böyle oluyor.public_html yi kullanman gerekiyor.
Çok Teşekkür ederim ben şimdi bende kayıtlı olan verileri nasıl alabilirim hostigimde kayıtlı olanları?
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Hostta ne kurulu neyi almak istiyorsun? Normal dosyalarını almak istiyorsan gir ftp ne ordan public_html ye ordakileri alırsın.phpBB forum felansa yedek alcan.
Kilitli

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir