1thank Red Hakkında[Yeni Problem!]

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
cyucel
Kayıtlı Kullanıcı

Re: 1thank Red Hakkında[Yeni Problem!]

Mesaj gönderen cyucel »

Hızlı Cevap modülünü kurarken dil dosyasını Not defteri ile açmıştım. :oops: Ondan oldu herhalde. Ayrıca o üsttekiler de düzeldi, teşekkür ederim. Ancak şu şeyi bulamıyorum, örneğin Ad Soyad girmek yaş girmek zorunlu olsun falan, onları nereden yapacağız? Dil dosyasını hangi program ile editlersem problem olmaz?
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cagatayozata »

Ben Notepad ++ kullanıyorum edilerken.UTF-8 desteği felan var.Tavsiye ederim.O ad soyad felan olmasını istiyorsa Ykp ye gir sonra kullanıcılar ve gruplara gir.Soldan özel profil alanlarına gir.Ordan ad soyad diye ekle.Kayıtta çıkması için kayıt ekranında gösteri işaretle zorunlu olması içinde gerekli bilgi gibi birşey vardı onu işaretle diğer ayarlarını yap ve kaydet..
Kullanıcı avatarı
cyucel
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen cyucel »

Notepad ++'ı kurdum ancak Hızlı Cevap eklentisini kurarken tr dil ile ilgili herhangi bir düzenleme yapmamıştım. Yine de düzelttiğim dosyaları baştan mı düzenlesem acaba? Onun dışında da şimdi şu zorunlu alanlar olayı ile ilgileneceğim, bakalım olacak mı?
Kullanıcı avatarı
cyucel
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen cyucel »

Üye olurken Ad Soyad ve Doğum tarihini zorunlu tuttum. Şu aktivasyon maili işini çözmek kaldı geriye...
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

cyucel yazdı:Üye olurken Ad Soyad ve Doğum tarihini zorunlu tuttum. Şu aktivasyon maili işini çözmek kaldı geriye...
Tüm sorunlarınızı bu başlık altında çözmeniz benzer sorunları yaşayanlar için sağlıklı olmayacaktır. Konu başlığı ile ilgili değilse diğer sorunlarınız için lütfen yeni bir başlık açınız.

Anlayışınız için teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
cyucel
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen cyucel »

Bu durum için çok özür dilerim ancak ani gelişen ve küçük bir soru olduğu için yeni konu açma gereksiniminde bulunmadım.
a_them
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen a_them »

konu devam ediyormu bilmiyorum ama aynı temanın green versiyonunu kullanıyorum. linkler tıklanınca renk değiştiriyor arkadaşında söylediği gibi konuda söylenenleri yaptım ama güzelme arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Diğer sorunlar anlatılan gibi yaptım ve çözüldü şuan tek sorun linkler renk değiştiriyorlar. :S
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

a_them yazdı:konu devam ediyormu bilmiyorum ama aynı temanın green versiyonunu kullanıyorum. linkler tıklanınca renk değiştiriyor arkadaşında söylediği gibi konuda söylenenleri yaptım ama güzelme arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Diğer sorunlar anlatılan gibi yaptım ve çözüldü şuan tek sorun linkler renk değiştiriyorlar. :S
Aşağıdaki uyarılara dikkat ettiniz mi?

[*]Önbellek temizliği yapınız.
[*]Tema ve görüntü kümelerini yenileyiniz.
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir