1thank Red Hakkında[Yeni Problem!]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: 1thank Red Hakkında[Yeni Problem!]
Hızlı Cevap modülünü kurarken dil dosyasını Not defteri ile açmıştım.
Ondan oldu herhalde. Ayrıca o üsttekiler de düzeldi, teşekkür ederim. Ancak şu şeyi bulamıyorum, örneğin Ad Soyad girmek yaş girmek zorunlu olsun falan, onları nereden yapacağız? Dil dosyasını hangi program ile editlersem problem olmaz?

- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Ben Notepad ++ kullanıyorum edilerken.UTF-8 desteği felan var.Tavsiye ederim.O ad soyad felan olmasını istiyorsa Ykp ye gir sonra kullanıcılar ve gruplara gir.Soldan özel profil alanlarına gir.Ordan ad soyad diye ekle.Kayıtta çıkması için kayıt ekranında gösteri işaretle zorunlu olması içinde gerekli bilgi gibi birşey vardı onu işaretle diğer ayarlarını yap ve kaydet..
Notepad ++'ı kurdum ancak Hızlı Cevap eklentisini kurarken tr dil ile ilgili herhangi bir düzenleme yapmamıştım. Yine de düzelttiğim dosyaları baştan mı düzenlesem acaba? Onun dışında da şimdi şu zorunlu alanlar olayı ile ilgileneceğim, bakalım olacak mı?
Üye olurken Ad Soyad ve Doğum tarihini zorunlu tuttum. Şu aktivasyon maili işini çözmek kaldı geriye...
Tüm sorunlarınızı bu başlık altında çözmeniz benzer sorunları yaşayanlar için sağlıklı olmayacaktır. Konu başlığı ile ilgili değilse diğer sorunlarınız için lütfen yeni bir başlık açınız.cyucel yazdı:Üye olurken Ad Soyad ve Doğum tarihini zorunlu tuttum. Şu aktivasyon maili işini çözmek kaldı geriye...
Anlayışınız için teşekkürler...
Bu durum için çok özür dilerim ancak ani gelişen ve küçük bir soru olduğu için yeni konu açma gereksiniminde bulunmadım.
konu devam ediyormu bilmiyorum ama aynı temanın green versiyonunu kullanıyorum. linkler tıklanınca renk değiştiriyor arkadaşında söylediği gibi konuda söylenenleri yaptım ama güzelme arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Diğer sorunlar anlatılan gibi yaptım ve çözüldü şuan tek sorun linkler renk değiştiriyorlar. :S
Aşağıdaki uyarılara dikkat ettiniz mi?a_them yazdı:konu devam ediyormu bilmiyorum ama aynı temanın green versiyonunu kullanıyorum. linkler tıklanınca renk değiştiriyor arkadaşında söylediği gibi konuda söylenenleri yaptım ama güzelme arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Diğer sorunlar anlatılan gibi yaptım ve çözüldü şuan tek sorun linkler renk değiştiriyorlar. :S
[*]Önbellek temizliği yapınız.
[*]Tema ve görüntü kümelerini yenileyiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir