merhaba
phpbb3, kullanıcıların şifrelerini veritabanına hangi şifrelemeyle (md5 vs) ekliyor...
sitenizde footer yok diye cevap yazmayın... kendime bir site kuracağım
ps: md5 i kullanmadığını biliyorum... kendi şifremi md5 leyinde db dekinden farklı çıkıyor
phpbb şifreleme sistemi
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: phpbb şifreleme sistemi
yüzsüzce bide burda footeri kaldırdığınımızı söylüyorsunuz.
bu ne anlama geliyor???
imzalarınızı koymadan burdan destek alamazsınız
Kod: Tümünü seç
Extraloob © 2008 Designed and Modificated by: www.extraloob.com All rights reserved. Contact: info@extraloob.com
düzgün oku bir dahakine tamam mı ?RoyaLKing yazdı:yüzsüzce bide burda footeri kaldırdığınımızı söylüyorsunuz.bu ne anlama geliyor???Kod: Tümünü seç
Extraloob © 2008 Designed and Modificated by: www.extraloob.com All rights reserved. Contact: info@extraloob.com
ilk sefer diye cevap vermiyorum...
mesajımda kendime site kuracağımdan bahsettin...
footer i kaldırdığımıza ait bir cümle göremiyorum kendi mesajımda...
LvsZoC yazdı:merhaba
phpbb3, kullanıcıların şifrelerini veritabanına hangi şifrelemeyle (md5 vs) ekliyor...
sitenizde footer yok diye cevap yazmayın... kendime bir site kuracağım
ps: md5 i kullanmadığını biliyorum... kendi şifremi md5 leyinde db dekinden farklı çıkıyor
burda bahsediyorsunuz.ozaman bende kaldırırım kendime site kuracam bahanesiyle bide burda tartışma yaratmayın!! o imzaları phpbb kullanıyorsanız ve destek almak istiyorsanız koymak zorundasınız!!

- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sitenizde phpbb.com ve phpbbturkey.com imzası yoksa buraya destek almaya gelmeyin. Ayrıca arkadaş doğru söylüyor. Haksız bir biçimde tartışma ortamı yaratıyorsunuz..
Profilinizde hem phpBB hem phpBBTurkey çeviri imzası olmayan bir site barındırıyorsunuz ve hala başka site için destek alıyorum diyorsunuz. Profilinizdeki sitenize gerekli kodları eklemediğiniz sürece hiçbir şekilde destek alamayacaksınız. Sonuçta phpBB imzası olmayan bir siteye sahipsiniz ve ne şekilde olursa olsun o siteye imza kodları eklenmedikçe destek alamayacaksınız.
Lütfen sitenizdeki phpBB Turkey imzasını tekrar yerleştiriniz. Aksi takdirde phpBB hakkında bu siteden hiç bir destek alamazsınız ve bu durum emeğe yapılan saygısızlığınızı gösterir.
Şuan için destek verilmeyecek site: http://www.extraloob.com/
Şuan için destek verilmeyecek üye: LvsZoC
Lütfen bu konu hakkındaki Duyuruyu okuyunuz!
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Şuan için destek verilmeyecek site: http://www.extraloob.com/
Şuan için destek verilmeyecek üye: LvsZoC
Lütfen bu konu hakkındaki Duyuruyu okuyunuz!
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir