phpbb şifreleme sistemi

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
LvsZoC
Kayıtlı Kullanıcı

phpbb şifreleme sistemi

Mesaj gönderen LvsZoC »

merhaba

phpbb3, kullanıcıların şifrelerini veritabanına hangi şifrelemeyle (md5 vs) ekliyor...

sitenizde footer yok diye cevap yazmayın... kendime bir site kuracağım

ps: md5 i kullanmadığını biliyorum... kendi şifremi md5 leyinde db dekinden farklı çıkıyor
Kullanıcı avatarı
RoyaLKing
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phpbb şifreleme sistemi

Mesaj gönderen RoyaLKing »

yüzsüzce bide burda footeri kaldırdığınımızı söylüyorsunuz.

Kod: Tümünü seç

Extraloob © 2008 Designed and Modificated by: www.extraloob.com All rights reserved. Contact: info@extraloob.com
bu ne anlama geliyor???
imzalarınızı koymadan burdan destek alamazsınız
LvsZoC
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen LvsZoC »

RoyaLKing yazdı:yüzsüzce bide burda footeri kaldırdığınımızı söylüyorsunuz.

Kod: Tümünü seç

Extraloob © 2008 Designed and Modificated by: www.extraloob.com All rights reserved. Contact: info@extraloob.com
bu ne anlama geliyor???
imzalarınızı koymadan burdan destek alamazsınız
düzgün oku bir dahakine tamam mı ?
ilk sefer diye cevap vermiyorum...

mesajımda kendime site kuracağımdan bahsettin...

footer i kaldırdığımıza ait bir cümle göremiyorum kendi mesajımda...
Kullanıcı avatarı
RoyaLKing
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RoyaLKing »

LvsZoC yazdı:merhaba

phpbb3, kullanıcıların şifrelerini veritabanına hangi şifrelemeyle (md5 vs) ekliyor...

sitenizde footer yok diye cevap yazmayın... kendime bir site kuracağım

ps: md5 i kullanmadığını biliyorum... kendi şifremi md5 leyinde db dekinden farklı çıkıyor

burda bahsediyorsunuz.ozaman bende kaldırırım kendime site kuracam bahanesiyle bide burda tartışma yaratmayın!! o imzaları phpbb kullanıyorsanız ve destek almak istiyorsanız koymak zorundasınız!! :twisted: :twisted: aksi takdirde destek alamazsınız
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cagatayozata »

Sitenizde phpbb.com ve phpbbturkey.com imzası yoksa buraya destek almaya gelmeyin. Ayrıca arkadaş doğru söylüyor. Haksız bir biçimde tartışma ortamı yaratıyorsunuz..
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Profilinizde hem phpBB hem phpBBTurkey çeviri imzası olmayan bir site barındırıyorsunuz ve hala başka site için destek alıyorum diyorsunuz. Profilinizdeki sitenize gerekli kodları eklemediğiniz sürece hiçbir şekilde destek alamayacaksınız. Sonuçta phpBB imzası olmayan bir siteye sahipsiniz ve ne şekilde olursa olsun o siteye imza kodları eklenmedikçe destek alamayacaksınız.

:!: Lütfen sitenizdeki phpBB Turkey imzasını tekrar yerleştiriniz. Aksi takdirde phpBB hakkında bu siteden hiç bir destek alamazsınız ve bu durum emeğe yapılan saygısızlığınızı gösterir.

Şuan için destek verilmeyecek site: http://www.extraloob.com/
Şuan için destek verilmeyecek üye: LvsZoC

Lütfen bu konu hakkındaki Duyuruyu okuyunuz!

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kilitli

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir