son 10 konu hatası
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
son 10 konu hatası
söylenenleri yaptım ama
Genel Hata
Language file top5_index_lang.php couldn't be opened.
bu hatayı alıyorum
Genel Hata
Language file top5_index_lang.php couldn't be opened.
bu hatayı alıyorum
Re: son 10 konu hatası
slm..
öncelikle site de ara tr dosyası varmı diye yoksa indirdiğin zipli dosyanın içindeki language/en/içindeki dosyaları sitendeki language/tr/ klasörünün içine at hata mesajın düzelir.
öncelikle site de ara tr dosyası varmı diye yoksa indirdiğin zipli dosyanın içindeki language/en/içindeki dosyaları sitendeki language/tr/ klasörünün içine at hata mesajın düzelir.
tamam ben olayı çözdüm zaten ilgili dosyayı başka bir klasöre atmışım. phpbb2 de bu kadar çok klasör karmaşası yoktu. phpbb3 de klasörler arasında seyahat etmek insanın başını döndürüyor. ilk günlerde kafam çok karışmıştı bu yüzden, şimdi yavaş yavaş toparladım
teşekkürler
teşekkürler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞIM SON 10 konuyu göstermeyi bir başlık veya burda anlatırmısınız http://www.karmelekleri.com çok önemli bir eklenti yardım edin lütfen açıklayın uraşıp kuracağım yeterki anlatımı güzel olarak anlatın teşekkürler..
benim kullandığım eklenti bu, siz de deneyin. kurulumu içinde yazıyor
- Dosya ekleri
-
- son10_phpbb3_3.0.2.rar
- (7.8 KiB) 188 kere indirildi
- Burakozmen
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Üstadlar benim sorum şu verilen modların büyük kısmı prosilver için ya içlerinde prosilver temasına eklecenek yada prosilverda değiştirilecek ksımlar bulunuyor...
Yani kısacası değişik temalarda zorluk yaşıyoruz ve gerçektende phpbb3 teki klasörler karmaşa
bende yeni geçtim acaba ondanmı bana ters geliyor bilmiyorum ama phpbb2 düzenliydi bea 
Yani kısacası değişik temalarda zorluk yaşıyoruz ve gerçektende phpbb3 teki klasörler karmaşa

- Burakozmen
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
aynen böyle diyor. ayrıca o kısım gözüktü ancak forum çizgilerimin dışına taştıı. iyiki dosyalarımın yedeğini almışım[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 104: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource

nasıl çözecez bunu ??
çözdüm onu daha önce, ama bir konu hakkında arama yapmadan birden fazla konu açıldığı için her gün aynı sorulara cevap veriyoruz.
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bende top 5 kurmaya calıstım ve sadece subsiver temasında cıktı. artı tr yüklediğim halde ingilizce oldu. artı devamında arkadasında dediği gibi ekran simgeleri büyüdü ve sayfanın en basında php hata kodları verdi. hazır burda konu acılmısken ve epeyde mesaj yazılmısken biri bunu acıklarsa memnun oluruz.Burakozmen yazdı:aynen böyle diyor. ayrıca o kısım gözüktü ancak forum çizgilerimin dışına taştıı. iyiki dosyalarımın yedeğini almışım[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 104: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource![]()
nasıl çözecez bunu ??
slm..Burakozmen yazdı:aynen böyle diyor. ayrıca o kısım gözüktü ancak forum çizgilerimin dışına taştıı. iyiki dosyalarımın yedeğini almışım[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 47: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/top5_index.php on line 104: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource![]()
nasıl çözecez bunu ??
öncelikle includes/top5_index.php dosyasını bir metin editörü ile açın..
sonra
Kod: Tümünü seç
mysql_fetch_array
Kod: Tümünü seç
$db->sql_fetchrow
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ben bu kodu kurdum
top.5.index.html diye bir şey geldi ama çalışmıyorum kullandım tema mavilim.
<br />
<div class="forabg">
<div class="inner">
<span class="corners-top"><span></span></span>
<ul class="block">
<dl>
<dt></dt>
</dl>
</ul>
<table cellSpacing="1" cellPadding="0" width="100%" align="center" border="1" class="bg2">
<tr>
<th colspan="2">{L_TOP10_REPLY}</th>
<th colspan="2">{L_TOP10_LAST_MEMBER}</th>
<th colspan="2">{L_TOP10_LAST_REPLY}</th>
</tr>
<tr>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_NAME}</span></td>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_NUMBER}</span></td>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_JOINED}</span></td>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_TOPIC}</span></td>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_NUMBER_VIEW}</span></td>
</tr>
<!-- BEGIN mini -->
<!-- IF mini.S_ROW_COUNT is even -->
<tr class="row1">
<!-- ELSE -->
<tr class="row2">
<!-- ENDIF -->
<tr>
<td align="left" class="row1"><span class="gen">
<a href="{mini.POSTER}"><span class="genmed2"><strong><font color="#{mini.USERNAME_COLOR}">{mini.POSTERA}</font></strong></a></span></td>
<td align="center" class="row1"><span class="gen">{mini.NBPOSTS}</span></td>
<a href="{mini.NEWMB}"><span class="genmed2"><strong><font color="#{mini.USERNAME_COLOR2}">{mini.NBNAME}</font></strong></a></span></td>
<td align="center" class="row1"><span class="gen">{mini.JOINED}</span></td>
<td align="center" class="row1"><span class="gen"><a href="{mini.TOPIC}">{mini.NOM}</a></span></td>
<td align="left" class="row1">
<a href="{mini.POSTER_ID}"><span class="gen"><strong><font color="#{mini.ID_COLOR}">{mini.ID}</font></strong></a></span></td>
</tr>
<!-- END mini -->
<!-- BEGIN pop -->
<tr>
<td colspan="6" align="center" class="row2"><span class="gen">{L_TOP10_EXP}<a href="{pop.TOPIC}">{pop.POST}</a> {pop.NB}{L_TOP10_EXP3}{L_TOP10_EXP2}<p align="right"><a target="_blank" href="http://sjpphpbb.net/phpbb3/" style="text-decoration: none">copyright - By - sjpphppbb</a></p>
<p align="right"><a target="_blank" href="http://www.turkmusun.net" style="text-decoration: none">
<!-- END pop -->
</table>
</dd>
</dl>
</li>
</ul>
<span class="corners-bottom"><span></span></span>
</div>
</div>
<br />
<p align="right"> </p>
top.5.index.html diye bir şey geldi ama çalışmıyorum kullandım tema mavilim.
<br />
<div class="forabg">
<div class="inner">
<span class="corners-top"><span></span></span>
<ul class="block">
<dl>
<dt></dt>
</dl>
</ul>
<table cellSpacing="1" cellPadding="0" width="100%" align="center" border="1" class="bg2">
<tr>
<th colspan="2">{L_TOP10_REPLY}</th>
<th colspan="2">{L_TOP10_LAST_MEMBER}</th>
<th colspan="2">{L_TOP10_LAST_REPLY}</th>
</tr>
<tr>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_NUMBER}</span></td>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_JOINED}</span></td>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_TOPIC}</span></td>
<td align="center" class="row3"><span class="gen">{L_TOP10_NUMBER_VIEW}</span></td>
</tr>
<!-- BEGIN mini -->
<!-- IF mini.S_ROW_COUNT is even -->
<tr class="row1">
<!-- ELSE -->
<tr class="row2">
<!-- ENDIF -->
<tr>
<a href="{mini.POSTER}"><span class="genmed2"><strong><font color="#{mini.USERNAME_COLOR}">{mini.POSTERA}</font></strong></a></span></td>
<td align="center" class="row1"><span class="gen">{mini.NBPOSTS}</span></td>
<a href="{mini.NEWMB}"><span class="genmed2"><strong><font color="#{mini.USERNAME_COLOR2}">{mini.NBNAME}</font></strong></a></span></td>
<td align="center" class="row1"><span class="gen">{mini.JOINED}</span></td>
<td align="center" class="row1"><span class="gen"><a href="{mini.TOPIC}">{mini.NOM}</a></span></td>
<td align="left" class="row1">
<a href="{mini.POSTER_ID}"><span class="gen"><strong><font color="#{mini.ID_COLOR}">{mini.ID}</font></strong></a></span></td>
</tr>
<!-- END mini -->
<!-- BEGIN pop -->
<tr>
<td colspan="6" align="center" class="row2"><span class="gen">{L_TOP10_EXP}<a href="{pop.TOPIC}">{pop.POST}</a> {pop.NB}{L_TOP10_EXP3}{L_TOP10_EXP2}<p align="right"><a target="_blank" href="http://sjpphpbb.net/phpbb3/" style="text-decoration: none">copyright - By - sjpphppbb</a></p>
<p align="right"><a target="_blank" href="http://www.turkmusun.net" style="text-decoration: none">
<!-- END pop -->
</table>
</dd>
</dl>
</li>
</ul>
<span class="corners-bottom"><span></span></span>
</div>
</div>
<br />
<p align="right"> </p>
- Burakozmen
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
yaptığınız yardım bu gün bile işime yaradıtopakli yazdı: slm..
öncelikle includes/top5_index.php dosyasını bir metin editörü ile açın..
sonrayazan lerleriKod: Tümünü seç
mysql_fetch_array
ile değiştirin düzelecektir.Kod: Tümünü seç
$db->sql_fetchrow

Bu temanın gözükmesi için mod felan yüklü olması felan gerekiyor mu?
cevap
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir