Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir forum açmış bulunuyorum. Tüm ağırlığın forum olacağı sitede, birkaç alan daha olsun istiyorum (basit bir portal) Forumumu, root dizinin de oluşturduğum /forum isimli klasörün altına kurdum. Aynı dizin altına, /hakkimizda, /kurallar gibi klasörler açıp, tıklandığında aynı forum teması şeklinde açılmasını istiyorum, aynı sizin sitenizdeki;
http://www.phpbbturkey.com/demo/
http://www.phpbbturkey.com/features/
http://www.phpbbturkey.com/forums/
gibi.. Site admini arkadaşın hazırladığı özel sayfa tasarımını kullanıp denedim ama /forum klasörü altında, yani phpBB dosyalarının içindeyken çalışıyor. Ben forum klasöründen bağımsız olarak ama sitenin temasını kullanarak nasıl bir özel sayfa yapacağım?
Konuyla ilgili desteğinizi rica ediyorum.
Teşekkürler.
Kendime özgü sayfa tasarlamak
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Kendime özgü sayfa tasarlamak
Nasıl bir forum arkadaş burası? Bir de resmiyiz falan diyorsunuz. Kaç gündür sorumuza bakan bile yok!! Umarım tekrardan buraya girmek zorunda kalmam.

Re: Kendime özgü sayfa tasarlamak
Haklısın, bencede umarım buraya bir daha girmek zorunda kalmazsın ve gittiğin sitelerde de hazır robot gibi duran ve sen mesajı yazdıktan en geç 15 saniye sonra cevap veren yöneticilerin olduğunu düşünerek hayatın boyunca devam edersin. Yani kendin çalar kendin oynarsın.
Kilitli.
Kilitli.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir