Phpbb3 Üye kaydını zorunlu hale getirme

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
crazyyas
Kayıtlı Kullanıcı

Phpbb3 Üye kaydını zorunlu hale getirme

Mesaj gönderen crazyyas »

Phpbb3 Üye kaydını zorunlu hale getirmeyi nasıl yapıcaz acaba
linkleri gösterirken üyelerin görmesi için
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Phpbb3 Üye kaydını zorunlu hale getirme

Mesaj gönderen Evrek4 »

Sanırım üye olmadan linkleri görememe meselesinden bahsediyorsun. Şu linkteki eklentiyi kurman gerek: http://dosya.99k.org/a/misafirlerdenlinkgizleme.zip
emirhan1
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen emirhan1 »

nasıl ve nereye kurulcak o dosya sölermisin...
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Dosyanın içerisinde nereye kurulacağı yazmıyor mu? Nasıl kurulacağını sitemizdeki önceki mesajlara bakarak ya da MOD Kurulum Makalesi'ni okuyarak öğrenseniz nasıl olur? Neden araştırma yapmıyorsunuz? Özel destek mi bekliyorsunuz?
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
greenarmyizmir
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen greenarmyizmir »

hocam elimden geldiği kadar sitede araştırdım fakat bu eklenti ile yapamadım... phpBB de yeniyim sürümüm 3.0.8 bende arkadaş gibi yapamayanlardanım... şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Grup forum izinlerinden Misafirler grubunu ve görmesini istemediğiniz forumu seçip dilediğiniz izni verebilirsiniz.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
higuita
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen higuita »

Arkadaşlar ben bu sistemi kurmuştum zamanında. ama şu anda bunu iptal etmek istiyorum ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
ulasoc
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ulasoc »

higuita yazdı:Arkadaşlar ben bu sistemi kurmuştum zamanında. ama şu anda bunu iptal etmek istiyorum ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
İptal etmek için mod kurarken yaptığın değişiklerin tersini yap. Veya başka bir mod kurulmadıysan mod kurmadan önceki kullandığın kurulum dosyalarındaki ile editlediklerini değiştir sorun düzelir.Tabi tüm bu işlemlerden sonra Cache yi temizleyin
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir