Phpbb3 Üye kaydını zorunlu hale getirme
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Phpbb3 Üye kaydını zorunlu hale getirme
Phpbb3 Üye kaydını zorunlu hale getirmeyi nasıl yapıcaz acaba
linkleri gösterirken üyelerin görmesi için
linkleri gösterirken üyelerin görmesi için
Re: Phpbb3 Üye kaydını zorunlu hale getirme
Sanırım üye olmadan linkleri görememe meselesinden bahsediyorsun. Şu linkteki eklentiyi kurman gerek: http://dosya.99k.org/a/misafirlerdenlinkgizleme.zip
nasıl ve nereye kurulcak o dosya sölermisin...
Dosyanın içerisinde nereye kurulacağı yazmıyor mu? Nasıl kurulacağını sitemizdeki önceki mesajlara bakarak ya da MOD Kurulum Makalesi'ni okuyarak öğrenseniz nasıl olur? Neden araştırma yapmıyorsunuz? Özel destek mi bekliyorsunuz?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
hocam elimden geldiği kadar sitede araştırdım fakat bu eklenti ile yapamadım... phpBB de yeniyim sürümüm 3.0.8 bende arkadaş gibi yapamayanlardanım... şimdiden teşekkürler
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Grup forum izinlerinden Misafirler grubunu ve görmesini istemediğiniz forumu seçip dilediğiniz izni verebilirsiniz.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Arkadaşlar ben bu sistemi kurmuştum zamanında. ama şu anda bunu iptal etmek istiyorum ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
İptal etmek için mod kurarken yaptığın değişiklerin tersini yap. Veya başka bir mod kurulmadıysan mod kurmadan önceki kullandığın kurulum dosyalarındaki ile editlediklerini değiştir sorun düzelir.Tabi tüm bu işlemlerden sonra Cache yi temizleyinhiguita yazdı:Arkadaşlar ben bu sistemi kurmuştum zamanında. ama şu anda bunu iptal etmek istiyorum ne yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 4 misafir