İstek Yapmadan Önce Kısa Bir Hatırlatma

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
yeniturkBB
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

İstek Yapmadan Önce Kısa Bir Hatırlatma

Mesaj gönderen yeniturkBB »

Arkadaşlar ve yönetici kardeşlerim bilmiyorum her ne kadar bu konuyu açmak bana düşer ama yinede istekte bulunmadan önce kısa ipuçları vermek istedim.Forum gereksiz mesajlarla dolmasın diye...
  • Arkadaşlar phpBB Turkey'de tam sayamadım ama 500'ü aşkın mod bulunmakta.Bunun için arama bölümünü kullanarak arama yapınız ilk önce.İstediğiniz mod %90 ihtimal forumda vardır çünkü...
  • Eğer arama kısmında bulamadıysanız herkezin bilgiği bir kuruluş olan phpbb hacks sitesinde arayınız. En az 10,000 adet phpBB2 & phpbb3 modu bulunmakta... Ben genellikle bulamadığım modları bu sitede ararım....
    Tıklayın
  • Yine Cupra'nın sitesi phpbb mod'a bir bakınız.Ordaki modlar hemen hemen burdakilerle aynı ama bazı farklı modlarada raslayabilirsiniz...
    Tıklayın
  • Aynı zamanda mod yazarları vardır... Smartor,Nivisec gibi bu kişilerinde modlarını tanıttıkları siteleri vardır.Kim bilir belki sizin aradığınız modu veya aradığınız türde modu bu kişiler yapmıştır
    Smartor İçin Tıkla
  • Ve birazda arama motoru yardımı :) Herzaman kullanmasamda google & yahoo'da phpbb modları ile ilgili herşeyi bulabilirsiniz...
  • Mj Türkiye adlı mambo&joomla türkçe destek sitesine bakabilirsiniz...Ama ordaki modlarda burdakilerle aynıdır...
    Tıklayın
  • Ve en son olarakta phpBB resmi sitesi mod veritabanına bakabilirsiniz...
    Tıklayın
.. Oktayusx ! [www.oktayusx.net]
zirve11
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen zirve11 »

sanki mod isteklerimiz çok veriliyorda birde kurallar koymussunuz :lol: :twisted:
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir