Host değiştirdim, Admin Paneli Sorunu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Host değiştirdim, Admin Paneli Sorunu
Arkadaşlar host değiştirdim herşey iyi güzel çalışıyo sadece admin panelinde genel ayarları değiştiremiyorum. Sizce Sebebi nedir ? TEŞEKKÜRLER
Re: Host değiştirdim, Admin Paneli Sorunu
Arkadaşlar hani destek!
bir kişi bari görüş bildirsin. Ne destekmiş yaw
TEŞEKKÜRLER
bir kişi bari görüş bildirsin. Ne destekmiş yaw
TEŞEKKÜRLER
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Aldığınız hata ne? 404 sayfası mı? TEkrar olduğu gibi mi geliyor yoksa farklı bir hata mı?salcom yazdı:Arkadaşlar host değiştirdim herşey iyi güzel çalışıyo sadece admin panelinde genel ayarları değiştiremiyorum. Sizce Sebebi nedir ? TEŞEKKÜRLER
Öğüt vermek gibi olmasın olmasın ama aşağıdaki makale belki işine yarar:
http://belgeler.org/howto/smart-questions-asking.html
beyaz sayfa geliyo hiç bişey yok
yeniden o kısmı görüntülüyorum ayar değişmemiş oluyo
Merhaba,salcom yazdı:beyaz sayfa geliyo hiç bişey yok
Sorularınıza anında destek verebilmemiz mümkün değil onun için sabırlı olmanızı rica ederiz...
Sorununuz dil dosyalarında yapılan bir hatadan kaynaklanabilir... Veya çerez ayarlarında da sorun olabilir...
Sitenizin dilini İngilizce yapıp dener misiniz? Olmazsa çerez ayarlarınızı paylaşmanızı isteyeceğim...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir