info bar kutucuğunun adres satırında kalması ?(resimli)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
info bar kutucuğunun adres satırında kalması ?(resimli)
Arkadaşlar resimde görüldüğü üzere info bar satırı adres satırının hemen altında hatta yarısı gözükmüyor bunu nasıl düzeltiriz ?
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Re: info bar kutucuğunun adres satırında kalması ?(resimli)
yokmu arkadaşlar bilgisi olan ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
böyle bişeyi ilk sende görüyorum bende böyle bişey hiç olmadı
nasıl düzeltiriz acaba
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
galiba bunu eklerken overall headerde bi yalnislik yaptiniz
edit: ben sitenize baktim görünüs olarak baya hatalari var IE ile sola kaymis mozillayla girdigimde top 10 cok büyük nerdeyse tüm forumu kapliyor bence siz tema dosyalarini bi yenileyin ...
edit: ben sitenize baktim görünüs olarak baya hatalari var IE ile sola kaymis mozillayla girdigimde top 10 cok büyük nerdeyse tüm forumu kapliyor bence siz tema dosyalarini bi yenileyin ...
sanki bu hatanın sebebi birazda mozilladan kaynaklanıyor gibime geldi. mozillanın cookie lerini temizlemeyi denediniz mi? veya diğer sitelerde de aynı hataları alıyormusunuz?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
siz galiba hatasini anlamadiniz ?hetamin yazdı:sanki bu hatanın sebebi birazda mozilladan kaynaklanıyor gibime geldi. mozillanın cookie lerini temizlemeyi denediniz mi? veya diğer sitelerde de aynı hataları alıyormusunuz?
sitesi kaydi bunun cookielerle alakasi yokki
bendedemi mozilla hatasi var ? IE ilede aynisi overall_header de bi kodu yalnis yere eklemis olabilir veya .css dosyasindan temayi daraltmak isterkende olmus olabilir yani cokkielerle alakasi yok
siteye üye olduğunuz zaman top10 ortalı ve düzenli duruyor ama üye olamayanlar nedense senin dediğin şekilde görüyor ekranı.EsmerÖzcan yazdı:galiba bunu eklerken overall headerde bi yalnislik yaptiniz
Aynı olay İE dede öyle , üye olmadığınız zaman siteyi sola kaymış şekilde görüyorsunuz ama üye kaydı ile giriş yapıldığı zaman herşey normale dönüyor.
dediğiniz gibi her yerde hata var ve sanırım ben soruyu çok yanlış yerden anlamışım. overall header ları tekrar kontrol etmesi daha mantıklı tabiki
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
UFUKXXX arkadasim en iyisi sen prosilver temasini yeniden kur daraltmasini sonra infobari yine yapariz sorun degil ama böyle görünüs baya bi berbat :/
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir