Bannli üyelerin Baska isimle gelmesi

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Yargic01
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bannli üyelerin Baska isimle gelmesi

Mesaj gönderen Yargic01 »

Ya aslinda bu benimki size akil danismak gecende sitemde baya kalabalik bir grubu banlamak zorunda kaldim,simdi haliyle foruma mesaj yazmadan ip tespit edemedigim icin ipyi bannliyamiyom careyi admin onayli üyelik yaptim ...ama her defasinda baska isimle baska email ile ve genelde baska ip ile geliyorlar ...sitemde phpbbsecuruty ve ctracker yüklü
gerci bende biliyom asagi yukari bunun pek bir caresi olmadigini ama bir sorum dedim....her yeni gelenede süpheyle bakamamki bu arada toplam 70 üye oldu hepde cifter genelde...
bir akil veren yada cözüm olan yada gelismis bannmi kullanilsa ???

Simdiden Tessekürler

Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Hehhh işte tam istediğim gibi bir soru öncelik le bu soruyu sordunuz için teşekkürler kem köm :lol: .

Arkadaşım senin yapman gereken şey Cookie Ban modunu kurman böylece sitene giren geri zekalıları sildiğin zaman aynı anda cookie ban yiyecekler yani adamların bilgisayarlarının içerisindeki bir yere özel bri bilgi sızacak ve bu sitene girememelerini sağlayacak.

Adam o bilgisayardan bir daha sitene giremeyecek. Girmesininde yolları vardır ancak kerizi uyandırmamak içn vede kerizlerinde bizim sitelerimizdeki bilgileri kullandıkları içb u bilgiyi buraya yazmıyorum :lol: ...

Cookie ban modu
Hemen indir free :D
http://www.phpbbturkey.com/downloads.ph ... tail&id=23
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

cookie banlamayla ilgili mod verilmişti.bence o işe yarar.bende kullanmayı düşünüyorum...
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Fatihbaz fatihbaz benden geç kaldın bak senden erken davrandım :lol:
Benim adım nefrit silahımı red kiddende erken çekerim pehh amma salladım ama :lol:
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

ee olacak o kadar nefrit ustam :D

not : sen görürsün bidahakinde geçecem seni :twisted: (şaka şaka :) )
Yargic01
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Allah razi olsun valla bikmistim her üyeye süpheli süpheli bakmaktan ayrica o girmenin yolunu ben de biliyom :)
hemen indirip kurcam Üyelerimin Rahatligi icin

bisey daha sorcam bir ara betaydi yani sorunsuz calisiyor degilmi ve ip den banlayamayinca sadece isimden banlayincada oluyormu
Yargic01
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kusurumu bagislayin tekrardan flood yaptigim icin ama bu cooki bann olayinda
illa ipdenmi yoksa Bann olsunda ister nickden ister ip den ayni etkiyi gösterirmi ?
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

3 ünüde yapıyor olması lazım ama kesinlikle emin olduğum bişey varki IP adresini banladığı çünki modun pek çok yerinde banned_ip yazıyor. Ama banned_id yazıyor yani üye ismini de banlaması lazım.
Yargic01
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Bilgiler icin sagol ,kurdum insallah yarari olur :)
Alil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Alil »

bende sorayim birsey :D bunu ekledim ama extra bir menu veya birsey cikmadi yoksa normal sekilde ban veriyoruz o kendimi yapiyor herseyi.

Peki bani yine acmak istersek.
erens
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cevap

Mesaj gönderen erens »

Bunda ne varki çerezleri silince adam girebilir. Tarayıcıyı da banlasanız firefox da user agent kurmanız yeterlidir. Ülkeyi bile banlasanız gizli proxy ile girebilir. İşletim sistemine birşey soktunuz diyelim. O zamanda bir Live Linux dağıtımı ile girebilir. Yani her halukarda girebilir. :)
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

ctracker ı öneririm ;)
ipucu kötü niyetli kullancılar.
Yargic01
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: cevap

erens yazdı:Bunda ne varki çerezleri silince adam girebilir. Tarayıcıyı da banlasanız firefox da user agent kurmanız yeterlidir. Ülkeyi bile banlasanız gizli proxy ile girebilir. İşletim sistemine birşey soktunuz diyelim. O zamanda bir Live Linux dağıtımı ile girebilir. Yani her halukarda girebilir. :)
Güzel iyide kardes bunlari aciklamana gerek yoktu biz biliyoruz ,ama sagolasin... böylece bilmeyenleride bilgilendirmis oldun ....neye yaradi...
genç14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen genç14 »

2.0.21 'DE çalışıyor mu arkadaşlar bu ? gerekenleri yapıyorum hata veriyor yani forumun ana sayfasının en üstünde acayip kodlar çıkıyor..
vengeful
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen vengeful »

arkadaşlar "cookie ban" modunu kurdum ama modu kurduktan sonra "beni hatırla" özelliği çalışmamaya başladı. Siteyi her açtığımda tekrar login olmak zorunda kalıyorum. Küçük bir düzenleme filan yapmak gerekiyor olabilir mi acaba??? Teşekkürler...
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir