Kayyo Bu son 2 gün içinde Çok ağırmı çalışıyo ?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- Premodded_Delisi
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
pikachu kardeş siten hakkında
pikachu yazdı:bende kutluyorum, ama arasıra krize sokuyor valla...![]()
![]()
![]()
![]()
sağtarafa o linkleri nasıl kotdun kullandığın tema ney ha bu arada kayyo mailine bak 30 kasıma kadar girmezsen gelen şifreyi sitenden olursun mailini kullanmıyor olabilirsin kayyonun bilgi vereyim dedim
Re: pikachu kardeş siten hakkında
cahansu yazdı:pikachu yazdı:bende kutluyorum, ama arasıra krize sokuyor valla...![]()
![]()
![]()
![]()
sağtarafa o linkleri nasıl kotdun kullandığın tema ney ha bu arada kayyo mailine bak 30 kasıma kadar girmezsen gelen şifreyi sitenden olursun mailini kullanmıyor olabilirsin kayyonun bilgi vereyim dedim
pardon sol tarafa bilgisayarın arkasında oturmuyorum karşısındayım yanlış anlaşılmasın

TEŞEKKÜR
bu vistabb tamamen bedavamı sitenin ana sayfasına yarım yamalak bişeyler yazmış bu arkadaş okudum bir anlam çıkaramadımpikachu yazdı:solsaki menüler benle deil programla alakalı, vistabb bir türk premod. sitesinden son sürümü indirebilirsin.. enson2.60 tı...

birde onamı para verelim adamlar fıstıkkibi bedava alan adı veriyo bazan yavaç ama yeni alt yapı çalışmaları var sanırım yakında düzene girer kayyo bir numaraufoss yazdı:paraliya gectim bu dertten kurtuldum...
kendi sayfama girmeyi istemiyordum yavaslik yuzunden...
ilk uye oldugumda kayyoya maillerime cevap geliyordu.1 ayi gecince gelmedi..
en iyisi parali site
malesef katılıyorum arkadaşım, ya iyi bir sistem kurmaları yada eski üyelerini koruyup yeni alımları durdurup sorunu gidermeleri lazım pandela http://www.pandela.com nın yaptığı gibi.RefreSh yazdı:bu sorun gittikçe artar.. eğer bir alt yapı çalışması olsaydı eminim ki bilgi verirlerdi..
Kayyo kullananlara bir müjde vereyim geceleri çok hızlı

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir