Kayyo Bu son 2 gün içinde Çok ağırmı çalışıyo ?

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

valla yeter yaw artık krize girecem, kayyodaki kendi sitemin açılmamasını geçtim bugün kayyonun kendi sitesini açana kadar oradan mailime girene kadar göbeğim çatladı be... valla hatta bi kaç kezde hata mesajı aldım yani dedim heralde kayyo Hakk'ın rahmetine kavuştu.
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

kayyo ya hak vermek lasım.işleri gerçekten zor ve iyi dayanıyolar.forum işini öğrenmemde çok faydaları oldu.gendilerinede burdan tşk etmek istiyorum...
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kullanıcı avatarı
melihonline
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen melihonline »

Arkadaşlar benim kayyo da üyeliğim var şimdi hiç giremiyorum forumuma. Ben şey diyecektim aynı kayyo gibi hizmet veren siteleri yazabilirmisiniz. Diğer hostlara da bakmak istiyorumda. Şimdiden teşekkürler
FORUM | FORUM 2 | İki insan açtır. Biri bilimi arayan, diğeri ise parayı...
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

arkadaşım kayyo türkçe olduğu için ve reklamsız olduğu için tek ama son zamanlarda iice işler karıştı valla, funpic ten alabilirsin, 110mb.com var oraya bi bak, byethost.com var oralara bak... lycos vardı ama ne durumda bilemiyorum...
Kullanıcı avatarı
Premodded_Delisi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Premodded_Delisi »

lycos iyi durumda ama hiç tavsiye etmem!! funpic ne kadar reklam koyuyorsa lycos siteye işliyor..ben bi ara phpBB Plus kurmuştum chatimin içine kadar girdi :D
cahansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

pikachu kardeş siten hakkında

Mesaj gönderen cahansu »

pikachu yazdı:bende kutluyorum, ama arasıra krize sokuyor valla... :D :D :D :D :D

sağtarafa o linkleri nasıl kotdun kullandığın tema ney ha bu arada kayyo mailine bak 30 kasıma kadar girmezsen gelen şifreyi sitenden olursun mailini kullanmıyor olabilirsin kayyonun bilgi vereyim dedim
cahansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: pikachu kardeş siten hakkında

Mesaj gönderen cahansu »

cahansu yazdı:
pikachu yazdı:bende kutluyorum, ama arasıra krize sokuyor valla... :D :D :D :D :D

sağtarafa o linkleri nasıl kotdun kullandığın tema ney ha bu arada kayyo mailine bak 30 kasıma kadar girmezsen gelen şifreyi sitenden olursun mailini kullanmıyor olabilirsin kayyonun bilgi vereyim dedim

pardon sol tarafa bilgisayarın arkasında oturmuyorum karşısındayım yanlış anlaşılmasın :lol:
ufoss
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

paraliya gectim bu dertten kurtuldum...
kendi sayfama girmeyi istemiyordum yavaslik yuzunden...
ilk uye oldugumda kayyoya maillerime cevap geliyordu.1 ayi gecince gelmedi..

en iyisi parali site
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

solsaki menüler benle deil programla alakalı, vistabb bir türk premod. sitesinden son sürümü indirebilirsin.. enson2.60 tı...
cahansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

TEŞEKKÜR

Mesaj gönderen cahansu »

pikachu yazdı:solsaki menüler benle deil programla alakalı, vistabb bir türk premod. sitesinden son sürümü indirebilirsin.. enson2.60 tı...
bu vistabb tamamen bedavamı sitenin ana sayfasına yarım yamalak bişeyler yazmış bu arkadaş okudum bir anlam çıkaramadım :lol:
cahansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cahansu »

ufoss yazdı:paraliya gectim bu dertten kurtuldum...
kendi sayfama girmeyi istemiyordum yavaslik yuzunden...
ilk uye oldugumda kayyoya maillerime cevap geliyordu.1 ayi gecince gelmedi..

en iyisi parali site
birde onamı para verelim adamlar fıstıkkibi bedava alan adı veriyo bazan yavaç ama yeni alt yapı çalışmaları var sanırım yakında düzene girer kayyo bir numara
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

valla sen öle diyon ama üyeler bi kere giremeyince sinir olur ve bi daha girmez, tamam hakkının yeemyelim, kayyo sayesinde denemediğim premod kalmadı nerdeyse ama yetmiyo yani...
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

cahansu yazdı:
birde onamı para verelim adamlar fıstıkkibi bedava alan adı veriyo bazan yavaç ama yeni alt yapı çalışmaları var sanırım yakında düzene girer kayyo bir numara
bu sorun gittikçe artar.. eğer bir alt yapı çalışması olsaydı eminim ki bilgi verirlerdi..
Kullanıcı avatarı
RSNBK
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RSNBK »

:arrow: 30 Kasima kadar üyeliğini aktifleştirmeyen kayyodan üyeliği silinecek duyrulur.. :idea:
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen er-13 »

RefreSh yazdı:bu sorun gittikçe artar.. eğer bir alt yapı çalışması olsaydı eminim ki bilgi verirlerdi..
malesef katılıyorum arkadaşım, ya iyi bir sistem kurmaları yada eski üyelerini koruyup yeni alımları durdurup sorunu gidermeleri lazım pandela http://www.pandela.com nın yaptığı gibi.
Kayyo kullananlara bir müjde vereyim geceleri çok hızlı :lol:

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir