Merhaba,
Forumla ilgili iki sorum vardı. Desteklerinizi rica ederim.
1. Foruma ilk giren kişi içeriği görmeden üye olmasını sağlamak istiyorum ve üyeliği mail üzerinden etkinleştirme değilde benim onay verdiğim kişilerin girmesini istiyorum.
2. Forumda oluşturmuş olduğum kategorilere yetki verebiliyor muyum. Örneğin Eğitim bölümünü x yetkide olan kişiler görecek, forumun tamamını y yetkide olan kişiler görecek.
Teşekkürler..
Kategorilere Yetki Verme
Re: Kategorilere Yetki Verme
copyas yazdı: 17.01.2020, 00:37 Sorularınızı da ayrı konu başlıkları halinde sorarsanız daha iyi olacaktır. A, B ve C gibi 3 probleminizi aynı konuda sorduğunuz zaman, eğer benim problemim A ile ilgiliyse ve forumda arama yaparak bu konuya geldiğim zaman sadece A problemi ile ilgili bilgileri görmem gereklidir. Bu zaten site yönetiminin tavsiye ettiği bir durumdur. ( bakınız ) Arka arkaya farklı amaçlarla konular açabilirsiniz. Doğru forumlara açılması da daha iyi olacaktır tabi.
YKP > Kullanıcı kayıt ayarları > Hesap aktivasyonu: bölümünü "Yönetici tarafından"kuzeyuyvar yazdı: 03.06.2020, 18:23 ...üyeliği mail üzerinden etkinleştirme değilde benim onay verdiğim kişilerin girmesini istiyorum.
Diğer sorunlarınız da yapılabilmekle birlikte izinlerle alakalı bir durumdur.
viewtopic.php?p=117332#p117332
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Kategorilere Yetki Verme
Merhaba,
Öncelikle kusura bakmayın. Bundan sonraki süreçte bu şekilde ilerleyeceğim.
Cevaplarınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
Öncelikle kusura bakmayın. Bundan sonraki süreçte bu şekilde ilerleyeceğim.
Cevaplarınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir